Napi horoszkóp – 2018. December 31., Hétfő

Kos (március 21 – április 20)
Ha minden figyelem rád szegeződik, az azt is jeleni, hogy több ember mond ítéletet fölötted, de te csak a saját feladataiddal törődj, és ne izgulj amiatt, amit mások gondolnak. Aki igazán fontos, az most is kiáll melletted.

Bika (április 21 – május 20)
Aki más dolgába üti az orrát, könnyen olyan helyzet közepén találhatja magát, amit kicsit sem talál kellemesnek, de most már nincsen visszaút, aki A-t mondott, annak B-t is kell mondania. Ezt az utat most már mindenképpen végig kell járni.

Ikrek (május 21 – június 21)
Nem sokáig élvezhetted a nyugalmat, a dolgok nagyon gyorsan új fordulatot vesznek, és ha beindul a pörgés, neked is helyt kell majd állnod. Rázd meg magad, és ne tiltakozz tovább a tempó ellen, akkor neked is könnyebb lesz.

Rák (június 22 – július 22)
Sokáig halogattál egy döntést, amit viszont most már meg kell majd hoznod. Bármelyik útra is lépsz, lesz, amit elveszítesz, és lesz, amit megnyersz, de hogy a lehetőségekkel mit kezdesz, az csak rajtad áll. Most te alakíthatod a körülményeket.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
Élvezed, ha valaki csakis rád figyel, de néha még neked is szükséged van egy kis magányra. Ha úgy érzed, legszívesebben elvonulnál a világ elől, akkor kérj egy kis pihenőt, ez a kapcsolataidnak is csak jót tehet most.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
Valaki alaptalanul vádol valamivel, és neked ez rosszul esik, még akkor is, ha tudod, hogy csak a féltékenység vezérli. Ne hagyd, hogy túl nagy hatással legyenek rád a dolgok, mert a végén még elkezded elhinni, amit mond.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Szoros határidőket szabtál magadnak, de csakis így érheted el a céljaidat, márpedig erre az évre komoly terveid vannak. Ha fáradt is leszel, jobban fogod érezni magadat az elvégzett feladatoktól és a megtett út láttán.

Skorpió (október 24 – november 22)
Valakivel egy rugóra jár az agyatok, szinte minden gondolatotok megegyezik, és ez most gyümölcsöző együttműködéshez vezethet. Nem biztos, hogy hosszú távon is ilyen szerencsés lesz a helyzet, de az biztos, hogy most sok jót kihozhattok belőle.

Nyilas (november 23 – december 21)
Még semmivel sem vagy elkésve, így ha valamit szeretnél, ne szomorkodj miatta, hanem döntsd el, mit teszel érte a jövő évben. A mai napon érdemes tervezgetni, mert a csillagok állása kedvez a jó ötleteknek, amiket aztán meg is valósíthatsz.

Bak (december 22 – január 20)
Azt értékeljük igazán, amiért megdolgoztunk, vagy amit nagyon vártunk. Éppen ezért érdemes türelmesnek lenned, hiszen a várakozás csak még édesebbé teszi azt, amit már annyira szeretnél, és ami idővel tényleg a tiéd is lehet.

Vízöntő (január 21 – február 19)
Sokat segít, ha valakivel megoszthatod a gondolataidat, mert ettől megkönnyebbül a lelked, és így könnyebb elviselni az élet kisebb és nagyobb nehézségeit. Már az is örömet okozhat, ha van veled valaki, aki segít cipelni ezeket a terheket.

Halak (február 20 – március 20)
Visszanézve úgy érzed, ha voltak is nehéz pillanataid, összességében mégis jól alakult ez az év, és elégedett lehetsz magaddal. Vedd számba az értékes tapasztalataidat, és a jövő évet felkészültebben kezdheted.

 

forrás: bien.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: