Napi horoszkóp – 2018. November 02., Péntek

Kos (március 21 – április 20)

Ma valaki kellemetlen helyzetbe hozhat téged, úgy, hogy megpróbálja a saját felelősségét rád hárítani. Tedd világossá, hogy a saját sorsáért ő maga felelős és szívesen segítesz neki, ha tudsz, de nem vállalod át tőle ezt a terhet. Ha jól csinálod, tanul belőle.

Bika (április 21 – május 20)

Ha problémák merülnek fel az életben, akkor a bizalmatlanság nagyban megnehezíti ezek megoldását. Bízz meg a partneredben jobban és engedd, hogy segítsen neked. Nem futhatsz neki mindennek egyedül, főleg úgy, hogy van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy még jobban beengedd az életedbe.

Ikrek (május 21 – június 21)

Ha haladunk egy úton, akkor nem az út végére kell koncentrálni. A lényeg az utazás maga. Ha nem élvezed a cél felé vezető utat és közben nem találod meg a boldogságot a mindennapokban, akkor hidd el, a cél is értelmét veszti. Ha pedig erre nem vagy képes, akkor talán nem is a helyes úton jársz.

Rák (június 22 – július 22)

Az elmúlt időszakban talán úgy érezted, hogy magányos vagy, de ma valami, vagy valaki mélyen megérinti a szívedet. Néha hiába vannak körülöttünk sokan, akik szeretnek, mégis magányos a szívünk. Talán van valaki, aki hiányzik belőle. Ezekben a napokban gondolj rá többet!

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)

Ha valakit szeretünk, akkor a hibáival együtt szeretjük, de te nehezen tudsz elfogadni hibákat. Most talán mégis törekedned kellene rá. Próbáld elfogadni, hogy senki sem tökéletes és gondold végig, hogy ez talán még rád is igaz. Ennek fényében igazán lehetnél egy kicsit elnézőbb azzal, aki igazán szeret.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)

Egy helyzetet, amelybe ma belekerülsz, logikusan nehezen lehet komikusnak tekinteni, te valamiért mégis vidáman fogod fel. Talán az elmúlt napok után a lelkednek erre van szüksége, fogadd el. A sok emlék és a szomorúság után most engedj teret a vidámságnak is.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)

Napról napra egyre határozottabban érzed, hogy merre kell haladnia az életednek és most végre mersz tenni is érte. Tartsd magadat ezen az úton, mert most végre van esélyed arra, hogy nagy lendületet vegyél és kitörj abból a régóta fennálló helyzetből, amelyből legszívesebben elmenekülnél. Különösen igaz ez a szívügyekre. Egyenesedj fel és lépj tovább!

Skorpió (október 24 – november 22)

Ma romantikus kérdésekben indokolt az óvatosság, különösen, ha egy új ismeretlen tűnik fel a színen. Egy kis feszültség néha még élénkítően is hat, de nagyobb adagban akár jóvátehetetlen károkat is okozhat. Persze más a helyzet, ha te ezt egyáltalán nem bánod.

Nyilas (november 23 – december 21)

Valaki a környezetedben nem látja túlságosan reálisan a helyzetét és lehet, hogy rád vár a feladat, hogy felvilágosítsd. Nem lesz könnyű feladat ezt megtenned anélkül, hogy lelki sérülést okozz számára. Ne légy kíméletlen, de kerüld a félreérthető helyzetet is.

Bak (december 22 – január 20)

Valaki nagyon nem szeretné, ha azon az úton haladnál, melyen nem rég elindultál. Talán téged félt, vagy a saját pozícióit, de mindenképpen várható, hogy tesz is valamit az ellen, hogy továbblépj. Valószínű azonban, hogy ezzel már elkésett. Te már felfedezted önmagadban ezt a szenvedélyt és számodra nincs visszaút.

Vízöntő (január 21 – február 19)

Mielőtt esetleg durva, vagy bántó megjegyzést tennél valakire, számolj el tízig és inkább fogalmazz finomabban. Még ha igazad is van, nem érdemes teljesen a földbe döngölni az ellenfelet. Az nem túl elegáns megoldás. Nézd meg a dolgok mindkét oldalát. Hisz te is kerülhetsz valamikor hasonló helyzetbe.

Halak (február 20 – március 20)

Te általában nagyon ragaszkodsz ahhoz a partneredhez, akit elfogadtál társnak és ez ma fokozottabban így lesz. Egyszerűen úgy érzed, hogy nélküle egy lépést sem szeretnél megtenni. Azért vigyázz a túlzásokkal. ha nem adsz neki elég teret, még úgy érezheti, hogy megfojtod. Lazíts azon a pórázon egy kicsi!

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: