Napi horoszkóp – 2018. október 05., Péntek

Kos

( 03.21 – 04.19 ) 

Sokkal nehezebb belekezdened valamibe, mint azt gondolnád. Pénteken könnyen befejezel dolgokat, könnyedén lezársz időszakokat, de valamiért az nehézségeket okoz, hogy elkezdj, vagy újrakezdj valamit. Tudod mit? Ha nehéz elkezdened, akkor ne kezd el. Ma koncentrálj a lezárásra, és arra, hogy mindent méltó képpen fejezz be.

Bika

( 04.20 – 05.20 )

Vigyázat, hatalmas buli a láthatáron! Na jó, ez a buli most mindenkinek kora, vérmérséklete és érdeklődési köre szerint értendő. Lehet, hogy most az a számodra legnagyobb buli, hogy megnézel egy jó műsort a tévében, aztán lefekszel aludni. De azért a legtöbb bika ennél izgalmasabb és bulisabb péntek estét tervezett magának, és igazán élvezni is fogja.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) 

Igazán megnyugtat a tudat, hogy itt van a hétvége. Igazán megnyugtat a tudat, hogy végre nem kell korán kelned, nem kell rohannod, és kipihenheted magad. Mert ugye pihenést tervezel a hétvégére, és nem rohangászást? Szervezd úgy, hogy most valóban legyen időd és lehetőséged kipihenni magadat.

Rák

( 06.22 – 07.22 )

Elég lenne figyelned magadat, elég lenne monitoroznod a gondolataidat, hogy felfedezd, milyen események várnak rád. Már nagyon vársz valaminek a megtörténtére, és ez a valami már ott van egy karnyújtásnyira tőled. Nem is kellene sokat tenned, elég lenne, ha nem állnál ellen annak, hogy a vágyaid megvalósuljanak.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) 

Azt hitted, hogy mindenről lemaradtál, és az utolsó utáni esély is elszaladt. A pénteki nap eseményei azonban bebizonyítják, hogy valójában időben vagy. Nemcsak időben vagy, de a legjobbkor, a legjobb helyen, a legjobb időben vagy. Lehet, hogy egész eddig azért nem tudtál cselekedni, mert nem volt itt az ideje. Nem maradtál le semmiről sem!

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) 

Valaki az ötleteidre vágyik. Valaki azt gondolja, hogy a kreatív energiáit ott tarthatja nálad, és neked kell helyette gondolkodnod. Vigyázat, ez könnyen oda vezethet, hogy a végén már te leszel a felelős mindenért, ami történik vele. Ha ezt el akarod kerülni, akkor inkább önállóságra neveled őt, ahelyett, hogy helyette gondolkodnál.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) 

Néha nem érted, hogy az embereknek mi nem megy az idejük beosztásában, és az idejük menedzselésben. Pénteken azonban megtapasztalhatod, hogy ez valóban nem is olyan egyszerű dolog. Pénteken megtapasztalhatod, hogy valóban tud nehézséget okozni az, hogy kézben tartsd az idődet. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnél úrrá a káoszon.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) 

Azt mondtad valakinek, hogy elkészültél már valamivel, pedig valójában még csak hozzá sem fogtál. Ennek pedig az az oka, hogy most aggódnod kell a határidő lejárta miatt. Először is nyugodj meg. Ha idegeskedsz, nem készülsz el azzal, amivel kellene. Másodszor pedig állj neki most, és haladj lépésről lépésre akkor is, ha lassan megy!

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) 

Az embereket nem lehet, és nem is kell irányítanod. Nem kell azon dolgoznod, hogy valaki azt tegye, amit te szeretné. Az pedig egyenesen butaság, ha elvárod valakitől, hogy úgy cselekedjen, ahogyan arra te vágysz. A saját döntéseidet irányíthatod. Pénteken dönthetsz úgy, hogy nem mások cselekedeteitől teszed függővé a boldogságodat.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) 

Egyértelmű, hogy a délután a nap legjobb része. Észrevetted már, hogy a péntek délutánoknak varázslatos energiája van? Ha vetted volna ezt eddig észre, ma igencsak megtapasztalhatod. Hiszen ma délután valahogy minden könnyebb, lazább, egyszerűbb és legfőképpen valahogy minden sokkal szórakoztatóbb is lesz. Még az is, amiről ezt eddig el sem tudtad volna képzelni.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 )

Nem mindig az a legjobb megoldás, ha megteszed azt, amit mások kérnek tőled. Mások olykor butaságokat kérnek tőled. Olyasmiket, amiket hiába teszel meg, azzal sem nekik, sem másoknak nem lesz jobb az élete. Érdemes lenne most azt megtenned, amit te kérnél magadtól, és amire neked van szükséged valójában.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) 

Azt gondoltad, hogy ma olyan ajándékot adsz valakinek, ami egészen vicces és szórakoztató a számára, Végül rájössz azonban arra, hogy nem mindenki alkalmas arra, hogy ajándékot fogadjon el. Nem mindenki képes arra, hogy megengedje magának az elfogadást. Te vajon kész vagy az elfogadásra? Te kész vagy arra, hogy kapj is, ne csak adj?

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: