Napi horoszkóp – 2018. október 15., Hétfő

Kos

Érdemes lenne megértened, hogy nem kell mindent tudnod, nem kell mindenhez értened, és nem kell mindent megoldanod. Sokkal fontosabb lenne, hogy egyszerűen csak tudd, kik segíthetnek neked. Ma valójában arra van szükséged, hogy tudd, ki az, aki tudja azt, amit te nem.

Bika

Olyan sok minden történik körülötted, és olyan könnyű lenne ellenállni ezeknek a történéseknek. Olyan könnyű lenne kimaradni a forgatagból. Ha ezt teszed, az egyenes út, hogy lemaradj arról, amit igazán szeretnél. Ma haladj a forgataggal, haladj az áramlattal, és hagyd, hogy az események elsodorjanak.

Ikrek

Nagyon nagy terveid vannak arra vonatkozóan, mi mindent akarsz megtenni a héten. Ez a hét azonban nem a nagy mennyiségű cselekvés ideje. Most kéne kiválasztanod azt a néhány fontos dolgot, amit valóban meg kell tenned a héten. A többi teendőt már most átnyilazhatod a jövő hétre.

Rák

Szükséged van az egyedül töltött időre. Szükséged van, hogy az egyedül töltött idődben átgondold, ami történik veled és körülötted. Ha azt érzed, elkezdett az irányítás kicsúszni a kezedből, akkor nem az a jó megoldás, ha még erősebben markolod a kormányt, hanem ha elcsendesedsz, és egyedül töltesz egy kis időt.

Oroszlán

Cselekedj, cselekedj, cselekedj! Ma ne gondolkodni akarj, hanem cselekedni. Na jó, nem arra biztatlak, hogy ész nélkül cselekedj. Pusztán arra, hogy inkább cselekedj, mint azon agyalj, mit kellene tenni. Mindegy, mit teszel, csak tedd meg most. A hétfő a cselekvések napja lesz a számodra.

Szűz

Sikerült sokkal messzebbre jutnod, mint valaha is gondoltad volna. Hétfőn olyan eredményt érsz el, amelyről eddig talán álmodni sem mertél volna. Hidd el, ez az eredmény, ez az elismerés csak egy lépcsőfok, amely után hasonlóan hihetetlen és hasonlóan sikeres korszak kezdődik.

Mérleg

Vedd észre, mindenhol ugyanazt keresed. Mindenhol az önigazolást keresed, és hogy valaki elismerje végre, jó döntést hoztál. Ezt az elismerést azonban csak te adhatod meg magadnak. Te vagy az egyetlen, aki eldöntheted, hogy a döntésed tényleg jó, vagy sem.

Skorpió

Valaki akaratlanul okoz neked fájdalmat, és akaratlanul bánt meg téged. Ez pedig azt jelenti, neked kell okosabbnak lenned. Azzal, ha visszatámadsz, csak egy felesleges és hosszúra nyúló harcot kezdesz el. Ehelyett sokkal jobb döntés, ha segítenél meggyógyítani a másik fél fájdalmát is.

Nyilas

Fontos megértened, milyen hatalmas erő van a kezedben. Minden érintéseddel gyógyíthatsz, vigasztalhatsz és erőt adhatsz. Ma érintsd meg a szeretteidet. Érintsd meg azokat, akiknek segíteni akarsz. Érintsd meg azokat, akik szeretetre vágynak. Érintsd meg azokat, akikkel találkozol, mert minden érintés segít.

Bak

Úgy érezheted, elveszítetted a mondanivalódat. Úgy érezheted, már nem tudod, mit mondhatnál másoknak. Úgy érezheted, már nincs is értelme beszélned valakihez. Hétfőn a csend segít, hogy megtaláld újra azt a mondanivalót, ami miatt érdemes megtörnöd a gyógyító csendet.

Vízöntő

Fontos tudnod, mi az, amiben nincs kompetenciád. Fontos tudnod, mi az, ami a te hatásköröd, és mi az, ami túl esik ezen. Ma sok felesleges időpocsékolástól kímélheted meg magad, ha csak azzal foglalkozol, ami a saját hatásköröd, és ha csupa olyasmibe teszed az energiád, ami a te felelősséged.

Halak

Keresd meg magadban a belső nyugalomközéppontodat, és kapcsolódj össze ezzel a középponttal. Kapcsolódj össze a saját nyugalmaddal. Ha önmagadból nyered a nyugalmadat, a hétfő mosolygós nap lesz a számodra. Ha mások megnyugtatására számítasz, szinte biztosan egyre idegesebb leszel.

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: