Napi horoszkóp – 2019. Április 04., csütörtök

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Itt az ideje, hogy egészségesebb életet élj. Itt az ideje, hogy ne csak elméletben legyél egészségesebb, de gyakorlatban is. Ebben nagy segítségedre lesz, hogy a barátok is épp most kezdik a nagy életmódváltást. Fontos, hogy a jó közérzet legyen a cél, és ne a nagy fogyás.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Úgy tűnik, félreértésben vagy valakivel, amit ideje lenne rendezni végre. Úgy tűnik, már nem halogathatjátok tovább azt a bizonyos beszélgetést, amelytől mindketten féltek. Ne felejtsd el, ebben a helyzetben nem csak te érzed magad sarokba szorítottnak, de ő is.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Nagyon szeretnél segíteni egy munkatársadnak a munkában. Azt gondolod, ő azért nem olyan jó, mint te, mert nem tudja, mit kell tennie. De mi van, ha pontosan tudja, de nem akarja megtenni? Mi van, ha nem akar jól teljesíteni, és valóban már kifelé kacsingat a munkahelyetekről?

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Különös játékot játszik veled a sors. Most kapsz meg egy olyan lehetőséget, amelyért korábban harcoltál, de akkor látszólag minden eredmény nélkül tetted. Ez a lehetőség most igencsak kecsegtetőnek tűnik, de talán már túlnőtted, hogy igent mondj rá. Ha visszalépésnek élnéd meg, inkább hagyd ki!

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

A napod legszebb része lesz, amikor felismered, hogy a tested képes a változásra, és ugyanolyan jól és gyorsan regenerálódik, mint korábban. Könnyen lehet, csütörtökön felismered, hogy a tested még mindig szépséges, erős és egészséges attól függetlenül, hogy mit gondoltál róla eddig.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Nem teheted meg, hogy haraggal a szívedben kommunikálsz az emberekkel. Most haragszol a világra valamiért, de ez a harag eltávolít azoktól is, akik szeretnek téged, akik érted dolgoznak. Vedd észre, a harag abban is akadályoz, hogy valódi önmagad legyél.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Meg kell tanulnod nemet mondani a kísértésekre. Hogy melyek azok a kísértések, amelyekre nemet kell mondanod csütörtökön? Például, hogy megfúrd egy kollégádat, vagy beszólj valakinek. Bármilyen csábítóak is ezek a lehetőségek, jobb, ha kihagyod ezeket.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

A legnagyobb titok talán épp az, hogy nincs titok. Most ne mások titkait kutasd, hanem kérdezd meg magadtól, neked milyen tulajdonságaid vannak, amelyek mások szemében a sikered titkává válhatnak? Talán a kitartásod, a szívósságod, vagy az évtizedeken átívelő memóriád lehet a titkod.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Tudnod kell, tested mindent megtesz, hogy neked jó legyen. Testedre ezért tekinthetnél úgy, mint segítőre, aki segít a lehető legjobb élményeket megtapasztalni az életedben. Ha nem vagy elégedett magaddal, netán beteg a tested, vedd körül szeretettel, mert ezzel te segítesz a gyógyulásban, a változásban.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Könnyen lehet, a háttérben zajlanak az igazán nagy történések, azok a folyamatok, amelyek hamarosan megváltoztatják az életedet. Könnyen lehet, nem kellene mást tenned, csak megvárni, hogy ezek a folyamatok megszülessenek, és megjelenjenek az előtérben is.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Ha nem tudod, mit tegyél, inkább ne tegyél semmit! Ez az élet egyik legnagyobb titka. A környezetedben sokan akarják elhitetni veled, hogy cselekedned, intézkedned, döntened és tolakodnod kell, de ez nem igaz. Valójában csak annak a cselekvésnek van haszna, amelyet ihletből és magabiztosan teszel.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Minden kezdés meghatározza a folytatást. Ahogyan kezded a napot, az kihat az egész napra. Ahogyan a munkához állsz, az egész munkára hatással van. Csütörtökön figyelj ezekre a kezdetekre, és figyelj, hogy minden kezdet a lehető legjobb lehessen.

 

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: