Napi horoszkóp – 2019. Április 05., péntek

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Gondold végig, mit akar a másik! Ma olyasvalaki áll veled szemben, aki nagyon agresszíven, de kicsit kétségbeesetten képviseli az akaratát. Ha visszatámadsz, nem oldasz meg semmit sem. Ha azonban végiggondolod, mit szeretne a másik, és használod az empátiádat, te is megkapod, amit szeretnél.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Csak az történik meg, amit beírsz a naptáradba. Tudtad ezt? Ha nem, tegyél egy próbát most! Vedd elő a határidőnaplódat, a naptárat és írd be azokat a teendőket, amelyekre mindenképp szeretnél időt és figyelmet fordítani a jövő héten. Ha ma megtervezed a jövő hetet, sokkal gördülékenyebb és eredményesebb leszel.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Van az életnek néhány olyan alapelve, amelyek kezdenek kikristályosodni előtted. Ezeket az alapelveket azonban nem elég felismerni. Ha felismerted azokat, el is kell kezdened használnod, hogy kézben tartsd, átalakítsd és megtervezd az életedet, a boldogságodat.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Különösen fontos ebben az időszakban a rendszeresség a számodra. Most úgy érezheted, beragadt az életed egy helyzetbe, ahonnan nem tudsz kimozdulni. Ezt a kimozdulást a rendszeresség, a rendszeres cselekvés, a kitartás adja meg neked. Ezért fontos, hogy minden nap tegyél az álmaidért.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Szívesen töltöd az idődet azzal, hogy menekülsz a helyzetek elől. Valójában olyan vagy, mintha nem is Oroszlán lenne a jegyed, hanem strucc. Most a homokba dugod a fejed, pedig te is érzed a lelked mélyén, hogy ez a taktika nem juttathat téged túl messzire sem. Most nézz szembe, ami elől eddig menekültél.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Hidd el, nálad sokkal kevésbé tehetséges emberek is ragyogóan élnek a tehetségükből. Itt az ideje, hogy te is elkezdj a tehetségedből megélni. Itt az alkalom, hogy abból élj, amit szeretsz. Ha ebből lesz munkád, nemcsak gazdagabb, de sikeresebb és boldogabb is leszel.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Nem kell ezernyi okot felsorolnod a döntések mögé, amikor azokról beszélsz. Nem kell megindokolnod, mit és miért teszel, elég, ha határozottan teszed, amit tenned kell. Ma ne magyarázkodj sokat, elég a legfontosabb és legerőteljesebb indokaidat megosztanod azokkal, akiknek ezt tudniuk kell.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Amikor tanácsot kérnek tőled, bízz benne, tudsz olyan új megközelítést adni a tanácskérőnek, amire ő még nem gondolt. Ennyi bőven elég, hogy újat mondj neki. Hidd el, aki téged kérdez, nem arra kíváncsi, mi a tudomány, vagy a vezető filozófusok véleménye, hanem a te személyes, privát véleményed érdekli.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Amiről eddig azt gondoltad, a hátrányod, valójában az előnyöd. Nem kell megszüntetned, nem kell elnyomnod, és nem kell leszoknod róla. Épp ellenkezőleg, fel kell emelned, meg kell erősítened, és abból kell építkezned. Ma gondolj a hátrányokra és a nehézségekre áldásként, és az egész életed megváltozik.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Nem akarsz főszerepben lenni, és arra vágysz a legjobban, hogy ne irányuljon rád annyi figyelem, mint eddig. Pénteken szívesen lépsz vissza az árnyákba, és rejtőzöl el a többiek elől. Ma érdemes úgy szervezned a napodat, hogy sok időt tölthess egyedül, és ne kelljen sokat mások előtt szerepelned, vagy másokkal beszélgetned.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Nagyon fontos megértened, aki hozzád fordul. Hajlamos vagy, hogy rutinból válaszolj, és panelekben, kész megoldásokban gondolkozz. Pedig valójában arra lenne szükséged, hogy odafordulj azokhoz, akikkel beszélgetsz, rájuk figyelj, és őket értsd meg.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

A legjobb, ha pénteken egységes egésznek látod az életedet. Ha változtatni akarsz valamin, nem elég azt az egy dolgot megváltoztatnod. Valójában arra van szükséged, hogy sok apró változtatást összehangolj, egymásra építs. Arra van szükséged, hogy egységes egészként tekintsd az életedet, és minden területen módosíts egy kicsit.

 

 

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: