Napi horoszkóp – 2019. Április 06., szombat

 

 

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Úgy érzed magad, mintha rémálomban ragadtál volna. Nem tudsz kitörni a családi kötelezettségek, a baráti vállalások furcsa hálójából. Most talán csak az segít, ha elengeded a tökéletességhez való ragaszkodást. Néha az is elég, ha elfogadható barát, vállalható családtag vagy.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Vedd figyelembe, az emberek mindig akarnak tőled valamit. Mindenkinek vannak szándékai, amelyet feléd sugároznak, és pontosan tudják, mi az, amit tenned kellene, hogy nekik jó legyen. De valójában te csak egy embert tehetsz boldoggá, még pedig önmagadat. Szombaton önmagadért tegyél.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Néha sokkal jobb lenne kérdéseket feltenni, mint kijelentő módban beszélned. Néha sokkal bölcsebb, ha kérdezni ahelyett, hogy a saját igazságodat mondod el. Ha kérdezel, könnyen kiderülhet, a te igazságod csak a tiéd, meg arra is rájöhetsz, hogy te is tanulhatsz másoktól.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Mindig megtalálod azt az embert, aki megnyugtat, kisegít, felvidít. De mennyivel egyszerűbb lenne az életed, ha te lehetnél ez a személy. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha megnyugtatnád, kisimítanád, felvidítanád saját magadat. Érdemes szombaton tenned egy próbát.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Nem kellene mindig a maximalizmusra törekedned. Nem kellene mindig mindenben a legjobbnak lenned. Megtehetnéd, hogy kiválasztasz egyetlen dolgot, és abban leszel a legjobb. Végül is Einstein sem volt mindenben egyformán kiemelkedő. Neked sem kell annak lenned.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Túl sokat adsz mások véleményére, ami pedig csöppet sem egészséges hozzáállás. Szombaton figyelmen kívül kellene hagynod mások véleményét, és csak a saját véleményedre kéne koncentrálnod. Például arra, hogy szeretetteli, boldogságkereső lény vagy, aki tehet azért, hogy jólétben éljen.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Egyszerűen észre kell venned, miben tudsz fejlődni, miben és hogyan lehetsz jobb szombaton. Ma a fejlődés lehetősége adott neked is, és másoknak is. Mégis csak kevesen lesztek elég vagányak, hogy ezt a lehetőséget válasszátok ahelyett, hogy maradnátok a régi helyzetekben.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Mindig lesz okod azt hinni, hogy egyedül minden egyszerűbb. És talán részben igazad is van. De szombaton meg kell tanulnod, hogy sohasem vagy egyedül. A párod, a család, a szeretteid, a barátok és az angyalok is mindig melletted és veled vannak. Nem kell egyedül megküzdened a nagyvilággal.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nehéz elengedni az elvárást, hogy tökéletes legyél. Még nehezebb elengedni azt az elvárást, hogy mások is tökéletesek legyenek. Szombaton felismerheted, hogy az elvárások nélküli élet egyik legnagyobb ereje épp abban rejlik, hogy felszabadultan elfogadhatod mindenből az elérhető legjobbat.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Néha azt hiszed, valaki titkos üzenetekkel, jelekkel akar befolyásolni téged. Ne felejtsd el, a végső döntés mindig a te kezedben van, és csak te döntheted el, megteszel-e valamit, vagy sem. Érdemes lenne most már ezt a döntésképességedet valóban használni is a saját érdekedben!

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Az előrelépés titka néha éppen az, hogy tudatosan észre kell venned, ideje továbblépni. Ma érdemes végiggondolnod, milyen helyzetekből lépnél tovább szívesen, és melyek azok a helyzetek, amelyek már nem jók neked, nem szolgálnak téged. Ezekből a helyzetekből el kellene mozdulnod.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Szívesen gyűjtöd és teszed el az emlékeidet, ezért szombaton úgy intézed, hogy minél több emléket tehess el. Azt érzed, ezek a boldog emlékek rosszabb időkben jól jönnek majd. Mintha most emlékképekből készítenél befőttet, hogy az elméd polcára felrakva eltárold ezeket.

 

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: