Napi horoszkóp – 2019. Április 08., Hétfő

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Minden és mindenki tükör a számodra, ha azt a kérdést teszed fel, ez most mit mutat nekem önmagamból. Hétfőn tekints mindenkire úgy, mintha valóban a tükreid lennének, és a másokhoz való viszonyodon keresztül vizsgáld meg, milyen vagy valójában. Figyelem! Ez nem jelenti azt, mások véleménye igaz lenne rólad.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

A munkahelyeden olyan ajánlattal találnak meg, amely talán sok idődbe és energiádba kerül, de mégis érdemes igent mondani rá. Ebből az új lehetőségből olyasmit tanulhatsz meg, ami hamarosan magasabb pozícióban, vagy másik munkahelyen jön majd neked jól. Sokat tanulhatsz, és sok tapasztalatra tehetsz szert.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Messzire előre kellene tekintened az időben hétfőn. Jó, nem olyan nagyon messzire, csak egy kicsit, mondjuk úgy három-öt évvel előre. Hol akarsz lenni három-öt év múlva? Milyen életet szeretnél évek múlva élni? És most mit tehetsz, hogy azt az életet éld? Ma mit kell tenned, hogy három-öt év múlva sikeres legyél?

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Kezdj bele a feladatba, amit az egész elmúlt héten tologattál. Nincs értelme, hogy továbbra is halogass. Sőt! Az lenne a legjobb, ha hétfőn bátran beleugranál mindenbe mindenféle halogatás, hátrálás és félelem nélkül. Amit ma nem kezdesz el, ezen a héten sem fogod befejezni.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Fontos, hogy tudd elkülöníteni a tényeket a véleményektől. Fontos, hogy tudd az igazságot, és azt is, hogyan reagálnak mások a tényekre. Ha ezt élesen elkülönítve látod, garantáltan jó döntéseket hozhatsz, és biztos lehetsz, hogy tudod, mit kell tenned.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Vállald fel a véleményedet egy fontos szakmai kérdésben. Talán azt hiszed, a főnöködnek bólogató kiskutyára van szüksége, de ebben tévedsz. A főnöködnek arra van szüksége, hogy jó szakemberrel átbeszélhesse ezt a helyzetet, és az övétől eltérő nézőpontból is lássa a dolgokat.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Olyan egyszerű a napi problémákra reagálni egész nap. De aki ezt teszi, sohasem fog kitörni a napi problémák nyomasztó körforgásából. Sokkal jobb lenne, ha ma fel tudnád emelni a fejedet, és tudnál foglalkozni a valódi céljaiddal, a valódi álmaiddal, amelyeket valóra szeretnél váltani.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Nem kell megértened mások indítékait és döntéseit. Nem kell értened, ki mit miért tesz vagy mond. Csak azt kell észben tartanod, neked mi a legfontosabb célod hétfőn. Ezt a célt akkor választottad ki jól, ha csak rólad szól, és a számodra teljes egészében megvalósítható még ma.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Ne higgy a látszatnak hétfőn, mert igen erősen csal, és könnyen becsaphat. A látszat helyett most foglalkozz a valósággal, és azzal, hogy mi az, amiben biztos lehetsz. A látszat mögött mindig megtalálod azokat a tényeket, amelyekkel érdemes dolgoznod akkor is, ha mások titokban tartanák ezeket.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Meg kell beszélned a munkával kapcsolatos rossz és jó érzéseidet valakivel. Az lenne a legjobb, ha másik cégnél, de hasonló helyzetben dolgozó baráttal tudnál beszélni. Neki vannak olyan tapasztalatai, ötletei, mondatai, amelyek segítenek jó döntést hozni.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Az idő rohamléptekkel szalad. Tegnap volt karácsony, és a január is egy perce volt. Legalábbis így érzed, pedig valójában már az áprilisból is eltelt egy hét. Nem lehet tovább halogatni, és húzni az időt. Most kell rákapcsolnod, mert a szilveszter is már csak karnyújtásnyira van, és megint elszalad veled egy év.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Kicsit talán megkésve, de végre felébredsz a téli álmodból, és végre elkezded a tavaszi nagytakarítást. Persze ez nem jelenti, hogy ablakot pucolsz, porszívózol, vagy kiporolod a szőnyegeket. A nagytakarítás első lépéseként a szakmai életedet kell kitakarítanod, és meg kell szabadulnod a télen magadra szedett felesleges feladatoktól.

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: