Napi horoszkóp – 2019. Április 09., kedd

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp
Ne akarj nyomást gyakorolni senkire sem kedden. Erős lesz benned a vágy, hogy valakivel szemben alkalmazd a hatalmadat, vagy egyenesen visszaélj az erőddel. De gyorsan kiderülhet, neki olyan ereje és hatalma van, amelyről eddig nem tudtál, és amellyel ő nyeri meg ezt a csatát.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Valaki szeretné kifürkészni a titkaidat, megérezni a gondolatmenetedet. Csak rajtad áll, bepillantást engedsz-e a számára különleges logikádba, vagy inkább titokban tartod a gondolatmenetedet. Kedden az együttműködést kellene választanod. Ma megmutathatod a titkaidat.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Nem egyértelmű, mi lenne a legjobb döntés számodra kedden. Tekintheted ezt a napot olyan napnak, amikor nem érdemes nagyobb döntést hoznod, és inkább gondolkodási időt kéne kérned másoktól. Holnap sokkal jobb és egyértelműbb döntést hozhatsz. Addig meg gyűjtsd az információkat.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Időt kell szánnod, hogy befelé figyelj, és a gondolataiddal foglalkozz kedden. Érdemes ismét megnézni magadban, mire is vágysz valójában. Könnyen kiderülhet, a hétvége eseményeinek hatására megváltoztak a céljaid. Most talán mást szeretnél, mint amiben eddig hittél.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Azt hiszed, valaki még mindig háborúként gondol kettőtök viszonyára, és nem veszed észre, ő már rég el is felejtette az egészet. Míg te őrzöd a harc emlékét, vagy egyenesen azt keresed, mikor élesztheted fel újra a csatát, addig ő – nagyon is bölcsen – már a békét választotta.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Választhatsz, melyik úton indulsz el kedden. Az egyik út a sikerhez, míg a másik a biztos kudarchoz vezet. Az egyik út társas, a másik magányos. Az egyik út az elfogadás, a másik a kirekesztés útja. Melyiket választod? Elég bátornak érzed magad, hogy beengedj az útra valaki mást is?

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Szívesen halogatsz kedden. A halogatás ma sokkal biztonságosabbnak tűnik a cselekvésnél. Úgy érzed, amikor halogatsz, nem csinálhatsz semmi rosszat. Pedig néha a legrosszabb döntés éppen a nem döntés, a döntésed halogatása. Ma kerüld ezt a döntést!

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

A bizonytalanságodban hatalmas erő rejlik, érdemes kihasználnod! Engedd meg, hogy elmagyarázzam! Amikor magabiztos vagy, olyan sebességgel haladsz előre, hogy nincs időd gondolkodni. Amikor azonban bizonytalan vagy, nemcsak gondolkodni van időd, de arra is, hogy újabb lehetőségeket ismerj meg.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nem azon kellene gondolkodnod, hogyan győzz le valakit az érveiddel, hanem azon, hogyan teheted őt a harcostársaddá. Ha őszintén meg tudod mutatni a célt, amiért harcolsz, sok segítőt és társat gyűjthetsz magad mellé. Még az is lehet, velük nyered meg ezt a képzeletbeli háborút.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Könnyen félreértheted a körülötted lévőket kedden. Talán azt hiszed, pontosan tudod, mit akarnak mondani, és ezért nem hallgatod meg őket. Pedig, ha meghallgatnál másokat is, kiderülne, nem is sejtetted, mi zajlik a fejükben, és mi van szívükben.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Az idő neked dolgozik kedden. Minden, amit az időre bízol, sokkal könnyebben megoldódik, mint ahogy gondoltad volna. Persze, amikor az időre bízod a dolgokat, sajnos nem te szabod meg, hogy egy-egy helyzetnek, mikor lesz megoldása, és meddig kell várnod az áhított eredményre.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Úgy érzed, minden szem rád irányul kedden. Úgy érzed, mindenki téged figyel. Semmi sem állhat messzebb a valóságtól. Valójában te vagy az egyetlen, aki túl sok jelentőséget tulajdonítasz magadnak, és a mai teendőknek. Valójában senki sem figyeli, mit és miért teszel.

 

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: