Napi horoszkóp – 2019. Április 10.

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Mindig meg kell tudnod határozni a céljaidat. De a céljaid néha változnak, és ilyenkor tudnod kell követni a változást is. Hogyan és hova változtak a céljaid az elmúlt napokban? Milyen új célokat tűztél ki magadnak? És kik lesznek azok, akik támogatnak a megvalósításban? – ezekre a kérdésekre keresd ma a választ!

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

A szerda az igazság és a hazugság útvesztőjében telhet. Ma nem vagy biztos az igazságban, de a hazugságok sem tűnnek teljesen valótlannak. Ha el akarod dönteni, mi az igazság, és mi a hazugság, a szívedre kell hallgatnod. Hiszen a szíved pontosan tudja, ki hazudik neked.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ma már sokkal többet tudsz és látsz az élet rejtett igazságaiból, mint tegnap. Épp ezért ma sokkal könnyebben hozol jó döntést, mint tegnap. A mai döntéseidet alapozd azokra az információkra, amelyeknek a múlt héten, vagy tegnap reggel még nem voltál a birtokában. Mert ezek azok az információk vezetnek a jó irányba téged.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Az otthonod olyan gyógyító szentély, amelyben mindig feltöltődhetsz. Legalábbis te ilyen szentélyként gondolsz az otthonodra, ezért érdemes szerdán azon dolgoznod, hogy az otthonod valóban gyógyító szent hely legyen. Ma vedd körül magad olyan tárgyakkal, amelyek a gyógyulást, a pozitív változást szimbolizálják neked.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Sokkal könnyebben valósítanád meg a vágyadat, ha könnyen megtehető, apró lépésekre bontanád az oda vezető utat. Most az lenne a legfontosabb, hogy ne akarj egy lépésben elérni mindent, hanem sok kicsi lépésben gondolkodj. Elég, ha azt tudod, melyik lépés mi után következik. Tedd meg ezt az apró lépést már ma.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Erős a kísértés, hogy másnak mutasd magad, mint aki vagy valójában. Ma szívesen tünteted fel magad jobbnak, szebbnek. Legalábbis olyannak, ami szerinted jobb vagy szebb annál, mint amilyen vagy. De valójában az emberek olyannak akarnak látni, amilyen vagy, és nem olyannak, amilyen lenni szeretnél.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Olyan tudás van a fejedben, amely valaki számára igencsak hasznos lenne. Ha valaki nem ismeri el szerdán a szakértelmedet, a tapasztalatodat, az csak annyit jelent, hogy neked nem kell vele dolgoznod. Keress olyan munkatársakat és munkahelyet, ahol elismerik a tudást, amelyet az elmúlt években felhalmoztál, és a gyakorlatban is használtál.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Itt az ideje, hogy végiggondold, milyen felesleges köröket futsz a munkahelyeden. Úgy tűnik, túl sok energiát, időt pazarolsz, amire nem kellene. Úgy tűnik, ha kivonnád az energiádat a felesleges körökből, végre lenne elég erőd azokhoz a körökhöz, amelyek valóban előre visznek téged.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Ahelyett, hogy arra vársz, valaki más megoldjon helyetted egy problémát, érdemes a kezedbe venni a dolgokat. Érdemes neked rendbe tenned, aminek a rendbetételével eddig másra vártál. Érdemes neked magadra vállalnod az irányítást, mert így lehetsz biztos benne, hogy végül minden úgy alakul, ahogy szeretted volna.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Mondd ki az igazadat, mert ezt ma sokaknak kell hallania. Sokan vannak, akik biztos pontokra, és biztos utakra vágynak az életben. Ezt a biztonságot pedig azzal adhatod meg nekik, hogy kimondod a saját igazadat. Ez azonban nem jelentheti, hogy el kell várnod másoktól, hogy a te igazságodat kövessék.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Úgy érzed, mindenki teljesen kiszámítható, és csak az előre megszabott gondolatmeneteket követi. Ezért lassan kezded elhinni, mindenki minden mondatát és reakcióját előre tudni fogod. Ma mégis okoznak neked meglepetést az emberek, hiszen senki sem egyetlen gondolatmenet alapján hozza meg a döntéseit.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Érdemes végre elkezdeni a tavaszi lomtalanítást. Ne csak a felhalmozódott felesleges tárgyaktól szabadulj meg, de a fölösleges szokásoktól is. Figyeld meg, milyen sok szokást szedtél magadra a télen, amelyek valójában nem segítenek, és nem visznek előre. Ezektől a szokásoktól már ma megszabadulhatsz.

 

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: