Napi horoszkóp – 2019. Április 11., csütörtök

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Mintha valaki megkötözné a kezedet és megakadályozna, hogy megtedd, amire igazán vágysz. Könnyen lehet, ha belegondolsz, rájössz, te vagy, aki valójában megkötöd a saját kezedet. Azzal oldozhatod fel magadat, ha abbahagyod mások hibáztatását a nehézségeidért.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

A munkahelyeden teljesen új módszert, új eljárást, új sorrendet dolgozol ki csütörtökön. Ma megváltoztatod az eddig bejáratott munkameneteket és szokásokat. Ezzel azonban nem ért mindenki egyet. Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy vannak konzervatív munkatársak, akik a rossz rendszereken sem akarnak változtatni.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Keresed a helyed a világban, és úgy érzed, sehova sem illesz tökéletesen? Remek! Csütörtökön felismerheted, azért nem találtad eddig a helyedet, mert kész helyet kerestél, ami ugyanakkor nem létezik. Ez jó hír, hiszen így ott és olyan helyet készítesz magadnak, ahol és amilyet szeretnél.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Őrizd meg a nyugalmadat csütörtökön, ami azért fontos, mert így pontosan tudod, mit és miért kell tenned. Még, ha tanácstalannak is érzed magadat, idézd fel, voltál már korábban is hasonló helyzetben, és akkor is megtaláltad a megoldást. A megoldást ma is megleled, könnyebben, mint hitted.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Meg kell tanulnod, te vagy a felelős a saját életedért és azokért az eseményekért, amelyek történnek veled. A csillagok nem döntenek és nem is cselekszenek helyetted. A csillagok csak lehetőségekre mutatnak rá, de a te döntésed, hogy élsz-e a lehetőségekkel, vagy inkább elszalasztod azokat. Ma mit döntesz?

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Könnyen eshetsz a hibába, hogy alul értékelsz egy munkatársat, és azt hiszed, nem kell figyelembe venni, amit a világról gondol. Pedig valójában neki is lehetnek olyan meglátásai, amelyek nagyon is értékesek. Könnyen lehet, ez a munkatársad mutatja neked ma a legjobb ötleteket.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Úgy érzed, a szeretteid nem értenek meg, vagy félreértenek. Lehet, egyvalaki érti félre a szavaidat, és az is lehet, többekkel kapcsolatban érzed ezt. A megértést azzal segítheted, ha nem várod el, hogy mindenki kitalálja a gondolatodat, hanem részletes és alapos magyarázatot adsz. Így végre ők is megértenek téged.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Nem kell mindenből messzemenő következtetéseket levonni. Vagy, ha jobban tetszik, nem minden jel. Ma hajlamos vagy azt is jelként értelmezni, ami egyszerű véletlen, és hajlamos vagy túlgondolni, amit nem kellene. Hidd el, ha az Univerzum jelekkel akar vezetni téged, félreérthetetlen jeleket ad.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Pontosan tudod, a világ mennyire varázslatos hely, és azt is tudod, milyen sok csoda történt már az életedben. Most mégis kicsit szkeptikusabb vagy a csodákkal, és azt hiszed, csodák veled nem történhetnek. Miközben az igazság éppen az, épp most fognak veled igazán nagy csodák történni.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Túl sok időt és energiát szánsz a munkádra csütörtökön. Lehet, ezt a főnököd nem így gondolja, de ő talán azt sem vette még észre, ha túlgondolod a feladatokat, egyre rosszabb a megoldás. Valójában abban vagy a legjobb, amin gondolkozol egy kicsit, de nem gondolod túl.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Sok lehetőséged van, hogy megmutasd a tehetségedet, a különlegességedet a nagyvilágnak. Arra kellene azonban figyelned, hogy a valódi tehetségedet mutasd meg, amiben tényleg jó vagy. Ne pedig azt, amiben mások szeretnék, hogy jó legyél. Ma nem lehet beskatulyázni a tehetségedet.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Túl sok terhet teszel magadra, és túl sok stresszt akarsz lenyelni. Talán ma torokproblémákban nyilvánul meg mindez, és az is lehet, az orroddal, a légutakkal akad kisebb probléma. Ma tudatosan zsilipeld a stresszt, és pihenj többet, mint a hét eddigi napjain tetted!

 

 

Forrás:  https://www.nlcafe.hu

 

 

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: