Napi horoszkóp – 2019. Április 12.

 

 

 

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Valójában minden tettednek megvan a következménye. Ha picit gondolkodsz és figyelembe veszed ezeket a lehetséges következményeket, segít, hogy tudatosan irányítsd az életedet. Ma csak azt tedd meg, aminek a következményét is akarod. Sőt! Előbb a következményt válaszd ki, és aztán cselekedj.

 

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Fel kell ismerned, hogy nem tettél semmi rosszat! Valaki téged hibáztat, de a valóságban neked nincs is dolgod ezzel a helyzettel. A valóságban azt tetted, amit a legjobbnak láttál, amit tenni tudtál. Aki téged hibáztat, a saját felelőssége elől menekül. Ezt nem kell megértetned vele, de tudnod kell, hogy ártatlan vagy.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

El kell engedned a téves elképzelést, hogy bizonyos személy sokat segít neked. Most olyasvalakiről hiszed, hogy a segítségedre van, aki valójában csak hátráltat téged. Ha rájössz, ki az, aki segítségnyújtásnak álcázva visszafog, azt is tudni fogod, hogyan búcsúzhatsz el tőle kedvesen.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Sokféle tévedést hiszel igazságnak. Pénteken ideje elkezdened ezeket a tévedéseket kijavítani és helyretenni magadban. Ideje megtudnod az igazságot, és hogy mi az, amiben valóban bízhatsz. Pénteken sokféle tévedésedre fény derülhet. Ne felejtsd el, ez nem ellened történik, hanem érted.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Mi az, amivel elvágtad, meggátoltad a bőség áradását az életedben? A pénz nem jön olyan ütemben és erővel, mint ahogy szokott. Ez pedig arra utal, valamivel gátolod a pénz áramlását. Pénteken érdemes megkeresned magadban a blokkot, a negatív gondolatot, a cselekvést, amely pénztelenné tesz téged.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Mivel csapod be magadat? Miben hazudsz magadnak? Miért jó neked ez az önámítás? Ezekre a kérdésekre érdemes elkezdened válaszokat keresni. Érdemes most azon elgondolkodnod, talán az önámítással meg akarod védeni magadat egy kudarctól. De ezt a kudarcot lehet, épp az önbecsapás okozza majd.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Ki kell lépned egy olyan helyzetből, amely már semmilyen módon nem jelent áldást az életedre. Nincs értelme tovább húzni-halasztani a dolgokat, és nincs értelme annak sem, hogy mindenáron ragaszkodj, amit el kellene engedned. Valójában az a legjobb mindenkinek, ha most elegánsan továbblépsz.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Nézz a csillogó látszat mögé, és keresd a valódi tartalmakat pénteken. Ma keresd, ami valódi, értékes, időtálló, gyógyító. Azzal, ha a dolgok mögé nézel, ráláthatsz olyasmire is, ami segít jobb döntéseket hozni. Ha ismered a helyzetek valódi mozgatórugóját, azt is jobban tudod, mi lesz a jó megoldás.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Előre kell gondolkodnod pénteken. Előregondolkodni valójában sokkal egyszerűbb, mint hiszed. Gyakran úgy gondolod, nehéz megjósolni a jövőt, de ez nem igaz. A jövőt logikus folyamatok, tendenciák és a jelen eseményei hozzák létre. Ha megfigyeled ezeket, azt is pontosan tudod, milyen jövő vár rád, és hogyan befolyásold azt.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Ha eleged van, hogy az energiáid szépen lassan elszivárognak, itt az ideje a sarkadra állnod, és megvédeni az erődet. Van a közeledben egy energiavámpír, aki ügyesen lopja a figyelmedet és a kreativitásodat. Neked pedig az a dolgod, hogy meghúzd a határaidat, és megtartsd a problémamegoldó ötleteidet magadnak.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Le kell zárnod gondolatban egy korszakot, és el kell engedned a gondolatot, hogy a múltban minden jobb volt. Valójában csak a jelenben van lehetőséged még jobbá tenni az életedet. A jelen arra szolgál, hogy jobb és teljesebb legyen, mint a múlt, és változtass a viselkedéseden, a nézőpontodon.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Meg kellene engedned magadnak, hogy az öledbe hulljanak az eredmények. Azt hiszed, csak kemény munkával lehet eredményt elérni, és emiatt mindig mindent a legbonyolultabb úton, a legnagyobb áron akarsz megszerezni. Pedig megengedhetnéd magadnak, hogy ajándékba kapd, amire vágysz!

 

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: