Napi horoszkóp – 2019. Február 11., hétfő

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Mély meggyőződésed, hogy az embereknek nagy szüksége van rád, de ez egyre kevésbé igaz. Hétfőn elgondolkodhatsz, vajon mit kezdesz magaddal akkor, amikor felszabadulsz, és végre nem tőled függ a többiek jóléte. Ma keress magadnak új hobbit.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Meglepően összeszedett és átgondolt vagy egy munkahelyi kérdésben. Ebben az ügyben sokkal kidolgozottabb és pontosabb terveid vannak, mint mások gondolnák. Könnyen lehet, ma vezetői feladatot kapsz, vagy azzal bíznak meg, hogy irányíts egy folyamatot

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Hogyan lehet a gyűlöletből szeretet? Nos, valójában ez a két érzelem nem áll olyan messze egymástól, mint ahogy logikus lenne. Valójában csak hajszálnyi a különbség köztük, ezért ma érdemes újravizsgálnod, még gyűlölöd-e, amit eddig gyűlöltél, és szereted-e, amit eddig szerettél.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Olyan könnyű elterelni a figyelmedet ma, hogy komoly stratégiára lesz szükséged, ha munkádra akarsz koncentrálni. Ez a komoly stratégia például lehet az, hogy kikapcsolod az emailedet, a telefonodat, és minden más kommunikációs csatornát, amelyen keresztül megzavarhatnának mások.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

El kell engedned egy régi tévhitet. Azt hiszed, valamit nem érhetsz el. Azt hiszed, valamire képtelen vagy, és meg van kötve a kezed, de ez nem igaz. Valójában ebben az ügyben sokkal szabadabb vagy, mint hiszed, amit hétfőn meg is értesz majd.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Elég egyetlen ötlet, apróság ahhoz, hogy minden megváltozzon körülötted. Ez az ötlet most megérkezik hozzád, de fel kell ismerned. Az ötleted alapját az adja, amit az egyik munkatársad mesél neked, de a lényege olyasmi lesz, ami csak neked juthat az eszedbe.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Azzal segíthetsz a legtöbbet egy barátnődnek, ha őszintén elmondod, amit gondolsz. Azzal, ha őszintén kimondod a gondolataidat a helyzetről, amiben most van, sokat segítesz neki. Az őszinteség fontos, de az fontosabb, hogy ne bántsd meg őt, és fogalmazz a lehető legfinomabban.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Túl gyorsan akarsz elvégezni túl sok munkát, aminek hétfőn meglesz az a hátránya, hogy nem végezhetsz időben. Ha nem akarod az egész napodat a határidők fogságában tölteni, már most kezdd el átszervezni a feladatokat úgy, hogy a határidők egy része keddre vagy szerdára csússzon.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Olyan meglepetést tartogat neked a munkahelyed, amelyre nem vagy felkészülve. Ne izgulj, pozitív meglepetés lesz. Érdemes ma hagynod, hogy a főnökeid meglepjenek néhány információval, és megváltoztassanak ezt-azt a munkakör leírásodban, a feladataidban.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Nem kell hallgatnod a félelmeidre, és főleg nem kell hallgatnod mások félelmeire. Ahelyett, hogy mások félelmeire, tapasztalatára hallgatnál, jobb lenne, ha most egyszerűen megvizsgálnád a helyzeteket, és csak azt hinnéd el, amit te magad tapasztaltál, amit a saját tapasztalataidból szűrtél le.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Ne felejtsd el, mindenkinek van célja, amit szem előtt tartva kommunikál veled. Ne felejtsd el, ezt a célt akkor is a szemük előtt tartják az emberek, amikor neked adnak tanácsot hétfőn. Ez pedig azt jelenti, nem feltétlenül kapsz használható tanácsokat azoktól sem, akik ismernek téged

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Nem kell az emberek szájába rágnod, hogy mit kell tenniük. Sőt! Az lenne a legjobb, ha hagynád, mindenki maga döntse el, mivel foglalkozik. Ez persze fordítva is igaz. Nem kell hagynod, hogy mások utasításokat adjanak neked, és nem kell hagynod, hogy mások irányítsanak. (A főnököd persze kivétel ez alól.)

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: