Napi horoszkóp – 2019. Január 02., Szerda

Kos (március 21 – április 20)
Régi emlékeket idézhet meg a mai nap, és ezek egyszerre lehetnek édesek és keserűek. Azon mindenképpen érdemes elgondolkodnod, hogy mennyit változtál azóta, és mekkora utat tettél meg, mert ez a további utadat is kijelölheti.

Bika (április 21 – május 20)
Hiába akarsz megtenni egy nagy lépést, ha valaki más még nem áll készen rá. Lehet, hogy ma türelmet kell gyakorolnod, akkor is, ha te legszívesebben már indulnál. Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet siettetni.

Ikrek (május 21 – június 21)
Úgy érzed, túl sok terhet cipelsz, és egyre jobban elfáradsz a súly alatt. Pedig lenne, aki szívesen segítene, csak kérned kellene tőle. Ha azonban a büszkeséged számodra fontosabb, akkor még sokáig kell így rogyadoznod.

Rák (június 22 – július 22)
Ne sajnálj magadtól egy kis kikapcsolódást, ennyi pihenés neked is jár. Ne törődj most azzal, hogy hogyan tölthetnéd hasznosabban az idődet, ha egy kicsit ki tudsz simulni, azzal magadnak és a környezetednek is a legjobbat teszed.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
Megosztod valakivel egy titkodat vagy egy belső gondolatodat, de gyorsan meg is bánhatod ezt a döntést. A lelked talán könnyebb lesz, de félsz, hogy más visszaélhet a hallottakkal. Ha a megfelelő emberre bíztad a titkodat, nem kell semmi miatt sem aggódnod.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
Utólag mindig könnyű okosnak lenni, és most te is úgy érzed, visszagondolva, hogy bölcsebb döntést is hozhattál volna. Ami történt, megtörtént, most már kár emiatt rosszul érezned magadat. Senki nem hozhatja mindig a legjobb formáját.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Szeretnél mindenkinek a kedvében járni, de nem tudsz egyszerre százfelé figyelni, és közben a saját érdekeidet is szem előtt kellene tartanod. Állíts fel egy fontossági sorrendet, és fogadd el, hogy lesz, akinek nem fogsz tudni megfelelni.

Skorpió (október 24 – november 22)
Az idő most neked dolgozik, és minél tovább kitartasz, annál biztosabb lesz, hogy el is éred a céljaidat. Éppen ezért maradj talpon, ameddig csak tudsz, és csak akkor dőlj hátra, amikor már biztos vagy benne, hogy elég messze jutottál.

Nyilas (november 23 – december 21)
Úgy érzed, mindenki csak elsétál melletted, de az emberek nem értenek meg, vagy talán észre sem vesznek. Ez a gondolat azonban csak a te fejedben létezik, és csak annyira erős, amennyire engeded neki, hogy erős legyen.

Bak (december 22 – január 20)
Nehéz nap előtt állsz, viszont, ha végig bízol önmagadban, akkor nem lesz előtted akadály, és minden feladatra találsz ma megoldást. A lényeg, hogy ne add át másnak az irányítást, te magad nézz szembe a problémáiddal.

Vízöntő (január 21 – február 19)
Amit ma kimondasz, ahhoz tartanod is kell magadat, ezért mindig nagyon alaposan gondold át, hogyan foglalsz állást. Ne beszélj indulatból, mert később nagy árat fizethetsz majd a meggondolatlan szavaidért.

Halak (február 20 – március 20)
Valaki annyira közel áll hozzád, hogy még akkor is kitartasz mellette, amikor úgy tűnik, mindenki más elpártol. Ezzel te is szerezhetsz magadnak néhány ellenséget, de ha még így is megéri ez az egy személy, akkor nem hozol rossz döntést.

 

forrás: bien.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: