Napi horoszkóp – 2019. Január 04., Péntek

Kos (március 21 – április 20)
Minden percet igyekszel kihasználni, tombol benned az új évi lendület, és úgy érzed, nincs semmi, ami megállíthatna. Nem is kell olyan akadályok miatt aggódnod most, amiket nem tudnál legyőzni, bármi jön is megbirkózol vele.

Bika (április 21 – május 20)
Nagy meglepetéseket tartogathat a mai nap, és az is lehet, hogy olyan fordulatokban lesz részed, amelyek teljesen átalakítják az eddig elképzeléseidet. Mindez azonban csak próbatétel, ami a nagyobb sikerekhez vezet.

Ikrek (május 21 – június 21)
Olyan meglepetést kaphatsz ma valakitől, ami felülmúlja minden elképzelésedet. Nem biztos, hogy anyagi javakra vagy tárgyakra kell gondolni, lehet, hogy csak egy jó szó lesz ez, az viszont éppen akkor hangzik el, mikor a legnagyobb szükséged van rá.

Rák (június 22 – július 22)
Olyan dolgok után kutatsz, amelyeket talán magad sem akarsz megtalálni, a bizonytalanság azonban nem hagy nyugodni, válaszokat keresel, akkor is, ha félsz attól, hogy mik lehetnek azok. Most azonban már késő visszafordulni.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
Ne hajtsd túl magadat, mert könnyen teljesen lemerülhetsz, és ha padlóra kerülsz, sokkal nehezebb lesz összeszedned magadat, mint bepótolni egy kis lemaradást. Lehet, hogy jobb még idejében szünetet tartani.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
Mikor már azt hinnéd, minden rendben van, újabb nehézségekkel találhatod szemben magadat. Nem szabad hagynod, hogy ezek megakasszanak, mert ha nagyon mélyen keresed, találsz még magadban annyi lendületet, ami ezen is keresztül vihet.

Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Nem hiszel a véletlen egybeesésekben, és emiatt ma még inkább úgy érezheted, hogy az univerzum jeleket küld neked. Légy azonban óvatos, mert az, hogy ezeket a jeleket hogyan olvasod, nagyban múlhat azon, hogy mit akarsz beléjük látni.

Skorpió (október 24 – november 22)
Senkivel nem akarsz összeveszni, de amikor valaki olyat mond vagy tesz, ami szerinted nem megengedhető, akkor azért mégis felemeled a szavadat. Nem akarsz az igazság bajnoka lenni, de abból is eleged van, hogy lenyeled ezeket a helyzeteket.

Nyilas (november 23 – december 21)
Ne kövess olyan eszméket, amikben nem hiszel, csak azért, mert valaki elhiteti veled, hogy ezek a helyesek. Képes vagy a saját értékrended felállítására, és ezt kell követned akkor is, ha ez azt jelenti, hogy valaki nem fog egyetérteni veled.

Bak (december 22 – január 20)
Valaki kicsit túlzásba eshet a reakcióit illetően, és neked ez egyáltalán nem tetszik. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy elmondja a saját véleményét, de ennek nem kell feltétlenül sértőnek vagy udvariatlannak lennie.

Vízöntő (január 21 – február 19)
Úgy érzed, végre megtaláltad a helyed, ott és annak a társaságában vagy, ahol és akivel igazán szeretnél. Sok teendő vár még rád, de szakíts mindenképpen időt arra is, hogy kiélvezd ez az állapotot.

Halak (február 20 – március 20)
Vannak, akik bölcsebben nálad, és ezt nem szégyen belátni, hiszen sokat tanulhatsz tőlük, és a beszélgetéseket ezekkel az emberekkel arra használhatod, hogy szélesítsd a látókörödet. Élj a kínálkozó lehetőséggel!

 

forrás: bien.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: