Napi horoszkóp – 2019. Március 12., kedd

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Lábra kel egy pletyka a munkahelyeden. Erős a kísértés, hogy higgy ennek a pletykának, és még erősebb, hogy te is a terjesztői közé állj. De most az lenne a legjobb, ha megőriznéd a józanságodat. A lelki békéd megőrzése érdekében maradj ki ebből!

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Valaki tőled várja az útmutatást, a vezetést, a tanácsokat, ami számára nagyon kiszolgáltatott állapot. Tartsd tiszteletben a kiszolgáltatottságát, és a legkisebb mértékben se élj vissza vele! A legkisebb mértékben se próbáld meg manipulálni őt, vagy abba az irányba terelgetni, amelybe neked lenne hasznos.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Az Univerzumban sok különös szabály működik. Az egyik azt mondja ki, hogy mindig abból kapsz többet, amire épp figyelsz. Ma meg kellene válogatnod, mivel foglalkozol, és csak olyasmire lenne szabad figyelned, amiből valóban többet akarsz az életedben.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Olyan érzésed van, hogy kifogytál az ötletekből és a lehetőségekből. Kedden talán az ürességet érzed és tapasztalod meg magadban, de ez nem baj. Valójában épp erre az ürességre tudsz később építkezni. Hiszen, ha most minden üres, az azt jelenti, hogy tiszta lapod van, amelyre azt írsz, amit csak akarsz.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Egyre nehezebben lépsz ki egy helyzetből, és egyre nehezebben lépsz tovább. Úgy véled, mindenképp ragaszkodnod kell ahhoz, ami mellett egyszer letetted a voksodat, de ez így nem igaz. Az élet valójában a folytonos változás művészete. Az életben néha maradni kell, néha pedig továbbindulni. Ma melyiket választod?

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Tűz és víz keveredik az életedben kedden, és a két erőteljes őselem összecsapása könnyen hagyhatna maga után pusztaságot. Ma fontos, hogy tudd, nem szabad felégetned magad mögött a hidakat. A legszívesebben talán ezt tennéd, de ehelyett a nyugalmat válaszd. Ne dönts hirtelen, ne dönts haragból, és ne hozz végleges döntést!

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Nem érdemes túl mélyre ásnod kedden, amikor a miérteket keresed. Azzal, ha megtalálod az események legmélyén rejtőző okokat, még egyáltalán nem nyersz hatalmat az események felett. Sokkal jobb lenne, ha ma azt néznéd meg, hogy ebben a helyzetben mit tennél meg a szívedből.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Nagy különbség van a magány és az egyedüllét között. Az egyedüllét az a gyógyító állapot, amikor elvonulhatsz a világ zajától, mások problémáitól, és amikor a belső elcsendesedésedben megtalálhatod azt az erőforrást, amelyre valóban szükséged van. Ma az egyedüllét csendességét érdemes választanod, ha meg akarsz oldani egy helyzetet.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Az, hogy helyt kell állnod egy helyzetben, még nem jelenti, hogy meg kell keményítened a szívedet is. Sőt! Ebben a mai helyzetben valójában sokkal egyszerűbb és jobb dolgod lenne, ha a szereteten keresztül lépnél közbe. Ma hagyd, hogy a lágyszívűséged, a szereteted vezessen az utadon!

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Végtelen nyugalommal viszonyulsz a keddi nap eseményforgatagához. Ma történjék bármi, könnyen megőrzöd a nyugalmadat. Ez így hasznos is, hiszen ha megőrzöd a nyugalmadat, megőrzöd az erődet is. A nyugalmadban ugyanis olyan erő lakik, amelyre mindenki csak vágyik a környezetedben

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

El kell engedned, amit valakiről gondolsz, és teljesen friss szemmel kell ránézned. Eddig csak a múltját és a múltadat láttad benne. De ő sokat változott, és már nem ugyanaz az ember. Ha most ragaszkodsz ahhoz, hogy a múltatoknak megfelelően lásd őt, elveszíthetsz egy barátot, egy erős szövetségeset, egy segítő társat.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

A legszívesebben egész nap a telefonodat szorongatnád, és folyamatosan a híreket figyelnéd, vagy azt, hogy mi történik a barátnőid Facebookján, ki frissítette az Instagramot, és ki az, aki e-mailt írt neked. Pedig ma pont az lenne a legfontosabb, hogy ne mások dolgával törődj, hanem a sajátoddal. Az lenne a legfontosabb, hogy magadra figyelj!

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: