Napi horoszkóp – 2019. Március 15., péntek

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

A bizalom különös ajándék. Ha jól bánnak vele, egyre erősebb lesz, és egyre szerteágazóbb. Ha ugyanakkor rosszul bánnak vele, összetörhet, és fekete lyukként szippantja magába a pozitív érzéseket. Ezért figyelj ma nagyon azokra, akik bíznak benned, és semmi esetre se játszd el a bizalmukat.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Szívesen játszol a gondolattal pénteken, hogy mi lenne, ha valakinek nem mondanád meg az igazat. Jól fel is építesz egy hazugságot, de gyorsan rá kell jönnöd, ez a hazugság nem olyan stabil, mint hitted. Ma mindenki könnyen átlát a hazugságon, ezért mondd inkább az igazat!

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ne add fel a reményt! Pénteken úgy érezheted, a remény szépen lassan elszivárog, és már semmi értelme sincs reménykedned. De a reménynek épp az a természete, hogy nem logikus! Ha logikus lenne reménykedni, nem reménynek hívnák, hanem bizonyosságnak. Őrizd meg a reményt, mert sem sincs elveszve!

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Azon gondolkozol, vajon hányféleképpen tudod elmondani ugyanazt, hiszen vagy a gyerekeid, vagy a szüleid nem értenek ma téged. Úgy érzed, ha átfogalmazod a mondanivalódat, minden könnyebb lesz. De azt fogod tapasztalni, ez sem elég, hogy átmenjen a lényeg.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Sokkal jobb napod lenne, ha nem akarnál mindig megmenteni valakit. Lásd be, az embereket nem is olyan egyszerű megmenteni, különösen azokat, akiket valójában önmaguktól kellene megóvnod. Ma hagyd, hogy mindenki önmaga legyen körülötted, és mindenki bátran vállalhassa az egyéniségét!

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Kicsit mérges vagy egy barátra, mert szerinted ő nem úgy és nem azt tette, amit ígért. Könnyen lehet, a haragod mögött félreértés van. Talán ő nem is tudta, mit vársz tőle. Talán legközelebb a jó kommunikációval megelőzheted, hogy újra ilyesmi történjen.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Talán bele sem gondolsz, hogy a gyerekeknek milyen fontos az együtt töltött idő. Ma érdemes az egész napot a gyerekekre szánnod, és úgy alakítanod, hogy minél többet játszhassanak és minél több élményben legyen részük. Legyen ez a nap olyan színes, amilyen csak lehet!

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Most kellene előrelátó és jó döntést hoznod. Az előrelátó és jó döntés pedig az, amit nem a pillanatnyi érdekeid, hanem a hosszú távú céljaid alapján hozol meg. Képzeld el, hol szeretnél lenni tíz év múlva. Mi az a döntés, amit ma meghozhatsz, és oda vezet, ahol lenni szeretnél?

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Hatalmas hatással vagy a környezetedre! Figyeld meg, milyen sokan teszik pontosan azt, amit mondasz nekik. Figyeld meg, milyen sokan lennék a bölcsességed és a biztatásod nélkül elveszettek. Ezt azért fontos észrevenned, mert e nélkül talán te is biztatásra szorulsz. Pedig magadat is biztathatod ám.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Ha folyton azon gondolkozol, mások mit gondolnak rólad, sohasem lehetsz teljesen önmagad. Ma legyél valódi önmagad, épp úgy, mintha nem érdekelne, mások mit gondolnak, és mintha semmi közöd sem lenne ahhoz, ami mások fejében van rólad. Egyébként ez így is van. Amit mások gondolnak rólad, az másokról szól, nem rólad.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Néha arra van szükséged, hogy valaki egy teljesen új nézőpontot mutasson neked. Ha pedig ezt nem teszi meg senki sem, kifejezetten érdemes neked megkeresned ezt az új nézőpontot. Mondok is hozzá egy ötletet: ma például ülj másik székre, mint szoktál, utazz másik járművel és egyél valami teljesen mást, mint általában.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Az öltözékeddel meghatározhatod, hogyan tekint rád a világ. Azzal, ha megváltoztatod az öltözködésedet, megváltoztathatod azt is, ahogy a világ rád néz. Vajon azok a ruhák, amelyeket most hordasz, kifejezik az egyéniségedet? Vagy inkább szeretnél sokkal inkább az egyéniségedhez illő darabokat hordani?

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: