Napi horoszkóp – 2019. Március 16., szombat

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Nagyon szereted a lehetőséget, amely az öledbe pottyan. Szívesen mondasz igent erre a lehetőségre, de fontos tudnod, nem szabad könnyelműen venned. Ez a lehetőség arra való, hogy megmutasd magadnak és másoknak, milyen nagy dolgokat érhetsz el, és mi mindent tudsz megvalósítani.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Igazán engedélyezhetnél magadnak egy szabadnapot. Egy olyan napra van szükséged, amikor végre kipihened magad, amikor a tavaszi fáradtságot kikúrálod magadból, és amikor végre újra feltöltöd magadat energiával. Szombaton egy tavaszi kirándulás, egy izgalmas könyv, egy nagy alvás teszi neked a legjobbat.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Kicsit idegennek érezheted az otthonodat. Mintha nem olyan lenne már a lakásod, mint amilyenre vágysz. Szombaton érdemes kicsit átrendezned, felfrissítened az otthonodat. Érdemes kisebb átalakításba fognod, és érdemes kicsit jobban magadra szabnod a berendezést!

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

A legszívesebben messzire mennél szombaton A legszívesebben beülnél az autóba, és szelnéd a kilométereket. Igazán jó ötlet a mai napi utazás. Az sem baj, ha nem autóval, hanem busszal, vonattal, repülővel utazol. Azzal, ha kicsit eltávolodsz a megszokott életteredtől, kifejezetten jót teszel magadnak.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Amikor csalódsz valakiben, érdemes feltenned magadnak a kérdést: valójában miért érzem magam csalódottnak? Könnyen rájöhetsz arra, hogy igazából magadban csalódtál, mert hagytad magadat megtéveszteni. Ebben a helyzetben a legjobb, ha először magadnak bocsátasz meg, majd annak, akiben csalódtál!

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szerencsés véletlennek köszönheted, hogy a szombat teljesen máshogy alakul, mint tervezted. A nem is olyan izgalmasnak induló programból kalandos tavaszi szombat alakul, egy olyan nap, ami rengeteg élményt tartogat neked. Ezeket az élményeket most érdemes lesz feljegyezni a naplódba!

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Úgy tűnik, nem találsz valamit, és hosszasan keresed, amit nem lelsz meg. A keresést megkönnyítené, ha másra bíznád. Amit te nem lelhetsz meg, mások talán könnyedén megtalálják. Még az is lehet, valaki jól eltette neked, hogy biztos helyen legyen, ha keresed.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Szombaton rengeteg időd lesz a gondolkozásra. Ma rengeteg időd lesz végiggondolni, mi lenne a jövő héten a legjobb lépés. Egy bonyolult lépés megtételét tervezed, amit nem lenne szabad meggondolatlanul, csak úgy ukmukfukk megtenned. Most van időd és lehetőséged a tervezgetésre.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Kezded elveszíteni az érdeklődésedet egy olyan projekt iránt, amely régen sok örömet okozott neked. Semmi baj, valójában ez teljesen természetes. Ahogy az idő halad, az érdeklődésed is változhat. Ahelyett, hogy a régihez ragaszkodsz, egyszerűen csak válts az újra, és csinálj olyasmit, amire most vágysz.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Picit talán túl sok vagy szombaton. Talán túlzásokba esel, túl sokat adsz, és emiatt menekülnek tőled az emberek. Mit szólnál ahhoz, ha ma tudatosan visszafognád magadat? Vagy legalább megkérdeznéd, kinek mennyire van szüksége belőled? Könnyen lehet, így épp annyit adnál, amennyire mások vágynak.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Nem húzhatod mindig az időt, nem halogathatod néhány ígéreted betartását örökké. Szombaton vizsgáld meg, melyik ígéreteidet tudod már most valóra váltani. Meg fogsz lepődni, milyen sok ilyen, azonnal valóra váltható „instant ígéreted” van. Ezeket váltsd valóra még ma.

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Meg kellene tanulnod csak magadra figyelni. Nem arra gondolok, hogy ne segíts másoknak. Segíts, ha kérik. De azt kellene megtanulnod, hogy ne akarj megváltoztatni másokat. Az energia, amit arra fordítasz, hogy másokat megváltoztass, csupa pazarlás. Ennek a töredékével is csodákat tehetnél, ha a saját dolgoddal törődnél.

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: