Napi horoszkóp – 2019. Március 17.Vasárnap

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Amikor elrontasz valamit, jusson eszedbe, hibázni természetes. Azt kell észben tartanod, nem baj, ha hibázol, az viszont baj, ha nem veszed észre, ha nem ismered be, és nem javítod ki. Hibázni emberi dolog, a hibát beismerni és kijavítani viszont olyan cselekedet, ami már-már a szuperhősökre vall.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Vasárnap óvatosan válaszd meg a témákat, amelyeket szóba hozol. Ma jó néhány tabu téma van, amelyeket jobb kerülni. A legjobb az lenne, ha a sok rázós téma helyett csupa olyan általánosságról beszélgetnél, mint az időjárás, a lottószámok, a vasárnapi ebéd. Ez utóbbit azonban csak dicsérni szabad.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Úgy érzed, valakivel elbeszéltek egymás mellett vasárnap. Úgy érzed, nem értitek meg egymást, és nem nagyon tudod, hogyan enyhíthetnéd az idegenség érzetét. Most a közös élmények felidézésével, a közös boldog emlékek újramesélésével nyithatjátok meg az utat egymás szívéhez.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Fontos felismerned az életed nagyszerű és kiváló szereplőit. Fontos, hogy vasárnap tudatosan is figyelmet fordíts azokra a nagyszerű emberekre, akik körülötted és veled vannak, és akik olyan sokat jelentenek. Ma nyugodtan mondd el mindenkinek, mennyire szereted őket!

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

A hét utolsó napja az erőgyűjtés napja. Ma pihenned, lazítanod kell, hiszen holnap nagy csatába indulsz. Holnap meg akarsz küzdeni a sikerért, amihez erőre, energiára, elszántságra és kitartásra lesz szükséged. Csupa olyan dologra, amelyekkel rendelkezel, de amelyeket mostanában nem használtál jól.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Nem mindig arra figyelsz, amire a legjobban kéne. Könnyen lehet, vasárnap is elsiklasz az igazán fontos és jelentőségteljes dolgok mellett. Ez azt is jelenti, most valakit megbántasz azzal, hogy nem veszed észre, milyen fontos közlendője van. Érdemes ma jobban figyelned a szeretteidre!

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Olyan érzésed van, hogy nem készültél fel minden lehetőségre. Ez így is van. Képtelenség minden eshetőségre előre felkészülni. De azért, ha kicsit figyelsz, könnyedén megláthatod, melyek a valódi eshetőségek, és melyek azok, amelyek csak az elméletben létezhetnek.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Ideje megmozdulnod! Eleget üldögéltél a télen, ünnepeld a tavaszt mozogással. A legjobb lenne, ha kimennél a szabadba, kirándulnál egyet, de legalább sétálnál egy jó nagyot. Ha pedig megteheted, vidd magaddal a legjobb barátodat is, mert ketten együtt nem tévedtek el.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Az álmok megvalósítása talán több pénzbe kerül, mint gondoltad. De ez nem baj. A pénz épp arra való, hogy megvalósítsd vele az álmaidat. A pénz arra való, hogy hozzájuttasd magadat és a szeretteidet az örömteli és boldog pillanatokhoz. Boldogságot nem vehetsz pénzen, de élményeket, amelyek boldoggá tesznek, igen.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Sokféle álmod van, sokféle tervedről gondolod, hogy egyszer megcsinálod. De nincs olyan, hogy egyszer. Csak a most van, csak a ma létezik. Amit holnap kezdesz el, nem kezded el sohasem. Ha valamit szeretnél elérni, azon már ma elkezdhetsz dolgozni.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Valójában teljesen mindegy, kivel vagy épp egy bonyolult vita közepén. Az is mindegy, kinek van igaza. (Meglepő fordulat, mindkettőtöknek igaza van, csak épp a saját szemszögéből.) Ma az a fontos, hogy ennek a vitának a végére végre pont kerüljön. Ma a békét keresd, ne a győzelmet!

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

El kell engedned a vágyadat, hogy nagyon okosan és hasznosan töltsd a vasárnapot. A vasárnap bolondos-boldog nap, amelyben az ésszerűségnél sokkal fontosabb, hogy jól szórakozz. Ma keresd a vidámságot, keresd a mókázást, keresd a jókedvet, és az összes lehetőséget, hogy nevess, vagy megnevettess másokat.

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: