Napi horoszkóp – 2019. Március 26., kedd

Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp
Észrevétlenül jutsz a feladatok végére. Olyanoknak is, amelyeket máskor nagyon hosszan, órákig voltál képes csinálni. Az idő ma valahogy mágikusan telik, és teljesen máshogy halad, mint gondolnád. Az idő ma átlendít azokon az elakadásokon és nehézségeken, amelyekben vagy.

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Amikor idegenek lépten-nyomon megállítanak az utcán, biztos lehetsz benne, erős és szeretetteli a kisugárzásod. Kedden észreveheted, hogy sokkal több embernek vagy szimpatikus, mint gondoltad volna. Most érdemes figyelned az embereket, és azt, hányan szólítanak meg téged.

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Az ígéreteidet be kellene tartanod. Főleg azért, mert ez neked kölcsönözne jó érzést. Gondolj bele, milyen sokáig vagy képes azon aggódni, hogy cserbenhagytál valakit. Miközben csak annyi történt, hogy elfelejtettél egy ígéretet. Ő pedig, akiről azt gondoltad, hogy cserbenhagytad, talán már nem is emlékszik rá.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Azon kapod magad, hogy véletlenül megcsináltál valamit, ami máskor hetekig tartott. Szinte észrevétlenül túl leszel a keddi nap nehezén. Ez pedig olyasmi, amit érdemes megünnepelned. Kedden ünnepeld meg a véletlen sikereket is, és azokat az eredményeket, amelyeket látszólag mások értek el helyetted.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Talán félreértetted, hogyan működik az Univerzum bőségáradata. Nem azt kellene mondogatnod, mi az, amid nincs meg, pedig vágysz rá, hanem azt kellene megnézned, a lehetőségeid közül, melyik tetszik. Azt kellene elfogadnod, amit az Univerzum ma felkínál. Amit ma elfogadsz, abból holnap többet kapsz.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Sokféleképpen felkészülhetsz a mai napra. Tekintheted a keddet úgy, mint egy napot, amikor meg kell harcolnod az igazadért. És tekintheted úgy is, hogy ma az lenne a legjobb mindenkinek, ha durva harc helyett valami sokkal szelídebbet választanál. Mit tenne a szíved ebben a helyzetben? Hogyan oldaná meg azt?

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

A barátokkal kellene beszélned kedden arról, ők hogyan oldanának meg egy helyzetet. Ha most nem tudod, mit mondj a párodnak, ők tudni fogják. Ha nem tudod, hogyan beszélj a főnököddel, a barátok remek tanácsot adnak hozzá. És arra a kérdésre is van jó válaszuk, hogy a közös barátnak hogyan tudtok együtt segíteni.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Napfényes a hangulatod kedden, aminek meg is lesz az eredménye. Azzal, hogy ilyen jó kedved van, olyan erőt birtokolsz, amivel szó szerint csodákat tudsz tenni. Gondolj bele, amikor jó a kedved, mindig csodák történnek körülötted. Ennek pedig az az oka, hogy ilyenkor könnyebben beengeded az életedbe a jó dolgokat.

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

A hét érzelmi utazás lesz, ezért nem baj, ha ma nem vagy éppen érzelmi csúcsponton. Hidd el, a hétvégére megérkezel abba a boldog és jókedvű állapotba, amelyben lenni szeretnél. Ma elég egy lépést kell csupán megtenned e felé az állapot felé.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Attól félsz, túl lassan intézel valamit, és emiatt talán lemaradsz valamiről. Nyugodj meg! Éppen időben vagy. Ami ma lassan intéződik, annak ebben a tempóban kell intéződnie. És persze annak is, ami gyorsan összerántódik, gyorsan elintéződik. Hidd el, ebben a tempóban lesz ez a legegyszerűbb mindenki számára.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Néha megteszed, hogy nem segítesz valakinek pusztán azért, mert korábban megbántott. Pedig észre kellene venned, amikor azok az ismerőseid, akik – szerinted bántottak – hozzád fordulnak, az Univerzum felajánlja a békülés, a megbocsátás lehetőségét. Kedden élned kellene ezzel a lehetőséggel, mielőtt túl késő nem lesz!

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Olyan érzésed lehet kedden, mintha tündérmesébe kerültél volna. Ebben a mesében talán nem minden történik úgy, ahogy szeretnéd, talán gonosz boszorka is szerepet kap, de a mese hőseinek többsége jóságos tündér, vidám manó, száguldó unikornis, sőt még herceg is van. Jó, talán fura herceg, de mégiscsak herceg.

 

 

Forrás: https://www.nlcafe.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: