Összetört férfiak

Nem szeretek összetört Férfiakkal szembe ülni. Nem szeretek, mert megszakad a szívem, és persze rám ömlik a múltban elkövetett összes hibám. Hát igen… Én sem cselekedtem mindig helyesen.”

Nem szeretem látni a mozdulataikban a fájdalmat, ahogy tördelik a kezüket, ahogy tartják a sírást befelé, és ahogy a nagy és erős harcosok segélykérően néznek rám.

Megbíznak bennem. Azt várják, mondjak valamit. Mivel nem vehetem őket a karomba – mert az-az Egyetlenem ajándéka – és ringathatom ki belőlük a fájdalmaikat, csak nagyon nyugodt és szeretetteljes hangon beszélek hozzájuk és próbálom visszaadni, amit a Nők elvettek tőlük. Meg sokszor a gyerekeik, mert az Anyjuk mindent megtett, hogy megmérgezze, és érzelmileg elvegye őket. A Nők sokszor így játszanak. Próbálom megnyugtatni őket, de legszívesebben ordítanék. Mert mindig csak arról beszélünk, a Férfiak milyen szemetek. Azért mert ők nem beszélnek róla, hogy valójában mik is történnek velük – mert azt hiszik, ezt nekik viselni kell – meg amúgy is, nem törhetnek össze. Mert az nem elfogadott.

Nem beszélnek arról, hogy azért a Nők is kőkemények. Mondhatni kegyetlenek. Ultra kegyetlenek. Érzelmi szinten játszanak. Az meg úgy hazavág egy életre, hogy a többiek meg naivan csodálkozhatnak, miért nincsenek normális Pasik?!

Elmondom, hogy miért. Mert néhány kedves nőtársunk olyan szadista módon tette őket tönkre, hogy a legmenőbb horrorfilmbe is beillene. Női szinten minden játszik. Minden, mert van hivatkozási alap.

Ahogy összetört Férfiak ülnek velem szemben és mesélnek, legszívesebben elsüllyednék szégyenemben és közben meg megszakad a szívem. Azt érzem és látom, hogy mivel nem kapnak elismerést a fájdalmaikban, mert minden fórumon arról van szó, hogy Ők mekkora rohadékok és mennyi baj van velük, egyedül, csendben küzdenek, aztán tönkremennek így vagy úgy.

Ami a legfájdalmasabb, hogy a legmélyebb sérülésük, hogy hittek, szerettek, de őket valójában nem szerették jól és csak ellátó személyzetnek használták. Arra, hogy lapátolja haza a pénzt, és közben, miközben beleszakadt, hogy minden meglegyen az ő Drágáinak, kizárták érzelmileg a saját családjából. Aztán azt mondták neki, hogy nem elég és nem tud szeretni. Pedig a Nőnek kell hagyni a Férfit szeretni és hagyni, feloldódni.

Aztán ott van a többi fájdalom.

Az Anya, aki valójában képtelen a szeretetre és a gyerekeit sem képes jól szeretni és az Apa, akinek beleszakad a szíve és erején felül próbálja visszapótolni a gyerekeinek az anyai szeretet hiányát. Van, aki az életét teszi erre, feláldozva magát is. A saját boldogságát. Aztán ott vannak, akik soha nem lesznek elegek és bármit tesznek nem jó, mert sajnos a fel nem nőtt Királylányok igényeit nem lehet kiszolgálni. Mert nekik semmi sem elég.

Nem beszélnek róla, de az-az igazság, hogy a Nők sokan kegyetlenek. És nem igaz, hogy csak a Férfiak a rohadékok. Módszeresen teszik őket tönkre, érzelmi zsarolással, bántással, a gyerekek elvevésével, szex megvonással, megcsalással, anyagi kihasználással. Egy Férfinak egyetlen dolog elég, hogy összetörjön, az, ha szétcseszik szándékosan az önbecsülését. Ez a Nők módszere. Ülök velük szembe. Össze vannak törve. Rohadt mérges vagyok és fáj is.

Minden Nő azon nyávog, hogy nincsenek normális Férfiak. Hogy megbízhatatlanok és csak “azt” akarják. Az igazság az, hogy ezt a kedves, kegyetlen nőknek köszönhetjük, akik szétkínozták őket és elvették tőlük a hitet, hogy érdemes szeretni és küzdeni.

De Drága Férfiak! Vannak még olyan Nők, akik meg tudnak gyógyítani benneteket és a gyermekeiteket. Igaz szeretettel. Figyelemmel. Csodálattal. Néha álljatok meg a fájdalmatokban elkövetett ámokfutásban és vegyétek észre, hogy van, aki tud adni. És szeretni. Ne azt nézzétek, amit elvettek, hanem azt lássátok meg, aki képes újra visszaadni a hitet, Önmagatokban.

 

forrás: stylemagazin.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: