Pedofilgyanú a Honvéd fociakadémián: már nem csak orális szexről van szó

Megdöbbentő részletekkel folytatódott pénteken a Fővárosi Törvényszéken a zaklatással vádolt földrajz tanár pere a Honvéd Fociakadémián az Egressy Gimnáziumban. A korábbi tárgyalásokon az hangzott el, hogy Sz. Szilveszter két fiút is rávett, hogy orálisan kielégíthesse őket. Egy fiú zaklatott állapotban mondta el, hogy amikor ezt nem tette meg a férfi folyamatosan veszekedett vele és megalázta mások előtt.

Ezúttal pedig az egyik tanú K. Norbert – akit Szilveszter magánórán, a lakásán németre tanított – többről beszélt: legjobb barátja Péter évekkel ezelőtt bevallotta neki, hogy szexuális kapcsolata van a saját tanárával Sz. Szilveszterrel és ez nagyon megviseli.

– Peti kicsit ittas volt, sírni kezdett és elmondta, hogy lefeküdt Sz. Szilveszterrel. Ez sok neki, elege van és nagyon megviseli. Nem akartam tudni a részleteket, nem akartam elképzelni, a legjobb barátom – vallotta a bíróságon K. Norbert.

A volt földrajztanár úgy vágott vissza, hogy K. Norbertnek megingott a szavahihetősége az ügyben, mert escort ügynökségen keresztül árulta magát férfiaknak. Sőt, ő is igénybe vette anno a szolgáltatásait és valójában így ismerkedtek meg.

– Bevallom, hogy megrendeltem a szolgáltatásait. Szexuálisan kíváncsi és érdeklődő vagyok, ez nem bűncselekmény! – állította magáról a volt pedagógus.

A megdöbbentő ügyben tanúk többsége azt állítja, hogy saját szemükkel látták azokat a pikáns üzeneteket, amikkel Sz. Szilveszter több tanítványát is bombázta. Eddig egyetlen fiú mondta azt, hogy semmi furcsát nem vett észre tanára viselkedésében, amíg tanította.

Forrás: borsonline.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: