Strand Fesztivál: Steve Aoki, Jason Derulo, Anne-Marie és sokan mások

Strand Fesztivál – Steve Aoki, a Modestep és az Offenbach is jön Zamárdiba.    Kaposvár, 2019. március 1., péntek (MTI) – A kaliforniai DJ-producer, tortadobáló Steve Aoki, a dubstep koronázatlan királyai, a Modestep és a Sigma, valamint a népszerű francia dance duó, az Ofenbach is fellép az idei Strand Fesztiválon, melyet augusztus 20. és 24. között tartanak Zamárdiban.

    A MOL Nagyon Balaton kiemelt jelentőségű, immár hetedik alkalommal megrendezendő fesztiválja ad ismét otthont augusztus 20-án a 4. Petőfi Zenei Díj gálájának – írták a szervezők pénteken az MTI-hez eljuttatott tájékoztató anyagukban.


    Kiemelték: a fesztivál történetében “soha nem látott felhozatal” lesz világsztárokból, a most bejelentett előadók a Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas és Like Mike, valamint Jonas Blue mellé érkeznek a zamárdi szabadstrandra.


    Az idei Strand egy nappal hosszabb lesz a tavalyinál, a Petőfi Zenei Díjakat kétórás show keretében adják át és ugyanezen az estén John Newman ad nagykoncertet a közönségnek – idézte a tájékoztató Lobenwein Norbertet, a MOL Nagyon Balaton főszervezőjét, aki hozzátette, hogy NECC Partyra és a Balaton legnagyobb tűzijátékára is várják a látogatókat.


    A szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy péntektől a https://strandfesztival.com/ oldalon elérhető a fesztivál három színpadának részletes programja.

Forrás: http://www.mti.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: