Szakács volt, most szexi fitneszvideóival keres milliókat

Az ausztrál lánynak több mint 2,5 millió követője van az Instagramon.

Komoly pénzeket keres szexi fitneszfotóival és videóival egy szakácsból lett sztárinfluenszer – írja a LAD Bible.

Jem Wolfie-nak több mint 2,5 millió követője van az Instagramon, az ausztráliai Perthben élő lány azt mondja, napi 30 ezer dollárt (kb. 8,56 millió forintot) keres a képeivel és videóival az OnlyFans nevű előfizetős oldalon.

A 27 éves lány a középiskola elvégzése után rövid időre kuktának állt, majd séfként heti hetven órát dolgozott egy étteremben. Azt mondja, egy idő után meghasonlott a munkájával, ezért inkább kosarazni kezdett a Nyugat-Ausztráliai Kosárlabda Liga (WABL) egyik csapatában.

2015-ben aztán egy súlyos térdsérülés véget vetett profi sportkarrierjének. Lábadozása alatt kezdett rövid videókat megosztani a közösségi médiában – végül ezek hozták meg neki a várva várt sikert. Mint mondja, mivel sokkal többet keres, mint korábban, már nem is érzi akkora szerencsétlenségnek a négy évvel ezelőtti sérülést.

„Azért kezdem el megosztani az edzéseimről készült videókat, hogy ezzel is motiváljam magamat, és másokat is ráébresszek arra, milyen fontos a rendszeres testedzés” – magyarázza.

Wolfie elismeri: az, hogy csinos, nyilvánvalóan hozzájárult a népszerűségéhez. „Szó, mi szó, elég sok guggolást csinálok, tudom, mire vágyik a közönségem. A lábgyakorlatokat soha nem hagyhatom ki” – magyarázza.

Ezzel együtt kerek perec elutasítja azokat a vádakat, hogy meztelen fotókat tenne fel magáról az OnlyFans-re. „Vannak dolgok, amiket megtartok magamnak és a pasimnak” – mondja.

 

Forrás: https://www.instagram.com

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: