“Szurkolóverés” – Facebook-on rakták helyre a történetet

Ultras Debrecen 1994

Üdv! Mivel rengeteg szennymédia, internetes portál lehozta a kisvárdai eseményeket, amelyekhez rengeteg “szakértő” is kommentelt, így fontosnak tartjuk, hogy leírjuk mi is a TÉNYEKET.

1. Nem vert össze senki senkit (Főleg nem a nemlétező Kisvárdai huligánok minket)
2. A SZUD (és az Ultras Debrecen) egyik tagja sem kezdeményezett egyéni rendőrségi indítványt.
3. Tisztában vagyunk azzal, kikkel állunk szemben
4. Nem kívánunk nyilatkozni semmilyen médiának

Tudjuk jól, milyen biztonsági cégről beszélünk és azt is tudjuk jól, hogy nincs közük semmilyen szurkolói csoporthoz, sőt azzal is tisztában vagyunk, hogy korábban harcban álltak a nyíregyházi csoportokkal, korábban kötekedtek az RBD-vel és talán már a Diósgyőriekkel is volt afférjuk. Nagy vonalakban annyit az egészről, hogy folyamatosan kötekedtek, Komcsi emlékét gyalázták olyan szavakkal, amiket még leírni sem vagyunk hajlandóak. Az egyedül vagy 2-3 fős csoportokban mosdóba/büfébe kitérőket baszogatták, majd egy pleknit is kiosztott a vezetőjük. A csarnokon kívül az utcán is megjelentek, ahol egyébként már semmilyen hatáskörük nincs, ekkor lettek felkérdezve, de a válasz csak egy ütési kísérlet volt illetve azonnal lefújtak minket valami szar import gázzal, ami okozott némi sérülést is. A rendőrség ezt közvetlen közelről nézte végig és asszisztált, ütésváltás nem volt, a fújás után a mellényes lányok azonnal bemenekültek a csarnokba. A vendégszektort a mérkőzés teljes egészében rendőrségi kamerák vették, úgy mint a megérkezést és a csarnokból való távozást is. 5 emberünket a kisvárdai rendőrség még a meccs napján kihallgatott.

A történetet online felületen lezártuk, de ahogy a Mezőkövesd elleni bajnokin is jeleztük kiírás formájában (sajnos az egész szöveg nem jutott be): “Lesztek ti még a fasz rossz végén…”

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: