Tavaszköszöntő LURKÓ NAP Debrecenben

Tavaszköszöntő LURKÓ NAP – Élmények az egész családnak!

Helyszín: Kerekestelepi Fürdő és Kemping, 4033 Debrecen, Szávay Gyula utca 22.

Időpont: 2019. március 31-én. Kapunyitás 10:00. Programok: 13:00-tól

 

Az idei tavaszt Debrecenben egy igazán színes és élményekkel teli programmal kezdjük, amely a gyerekekről, és ami legalább olyan fontos, a családokról, a családoknak szól. A Lurkó napi programok kedveskednek a legkisebbektől a nagy gyermekekig egyaránt mindenkinek.

 

Képtalálat a következőre: „boldog család”

 

Rendezvényünk egy páratlanul gyönyörű környezetben a debreceni Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping területén kerül megrendezésre. A Termálfürdő Debrecen repterével szemben, kiváló gyógyvízével valamint 3000 m2-es, ligetes kempingjével nemcsak ezen a napon szórakozni, hanem a pihenni és gyógyulni vágyókat is várja.

 

Képtalálat a következőre: „Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping”

Színpadi műsorok, interaktív, családi közös programok is szórakoztatják majd a gyerekeket és szüleiket. Köztük a Kölyök Utca gyerekzenekar ismert gyerekslágerekkel és újdonságokkal lép színpadra nálunk, mely során a kis rajongók is fontos szerephez jutnak.

 

A képen a következők lehetnek: 7 ember, , mosolygó emberek, álló emberek és tömeg

 

Meglátogat minket egy fáradhatatlan és boszorkányosan ügyes kezű lufibohóc, de természetesen igaz bohóccal is készülünk. A műsorokat bűvészmutatványok teszik még varázslatosabbá, viszont a kézzel fogható élmények kedvelőinek állatsimogatóról is gondoskodunk.

 

Képtalálat a következőre: „lufibohóc”

Programjaink között szerepel a debreceni TDT kutyaiskola kiváló kutyusai és kiképzői tartanak egy ismertető jellegű, látványos elemekkel teli bemutatót.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek, cipők, égbolt és túra/szabadtéri

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, cipők, gyermek és túra/szabadtéri

 

Záró műsorunkként pedig a gyerekek nagy kedvencét Fizi Miska bábelőadását tekinthetik meg a családok. Fizi Miska most Afrikába fog invitálni minket, ahol fontos szerepet kap a zene, a természet, és az interaktivitás.

 

Kísérő programként jelen lesz a Debreceni Sport Club Asztali-labdarúgó szakosztálya, akik a DSC versenyszerű gombfocizói. Bemutatják az érdeklődőknek a retro gombfoci világát, valamint megismertetik a verseny gombfocit is, melynek részeként 11-es rúgó versenyt rendeznek, ahol ajándékot is kapnak az ügyesebbek.

 

Képtalálat a következőre: „Debreceni Sport Club Asztali-labdarúgó”

 

Légvár és ugrálóvár nélkül persze nem is lehetne teljes egy családi rendezvény, de lesznek népi játékok, kézműves foglalkozások, csillám tetoválás, elektromos kisautók, vattacukor.

Képtalálat a következőre: „népi játékok”

 

Képtalálat a következőre: „népi játékok”

 

A programok és műsorok látogatása, valamint a benti játékok használata a rendezvény részeként díjmentesen igénybe vehetők a belépőjegy megfizetése ellenében, melynek összege 1.500 Ft egységesen mindenkinek (1 éves kor alatt ingyenes).

 

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel.

 

Találkozzunk vasárnap a Lurkó napon.

 

https://www.facebook.com/events/319830265544218

 

 

 

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: