Újabb világklasszis csapathoz látogat a DVSE

Szerdán 18 órától a Szolnoki Dózsa otthonában száll medencébe a DVSE vízilabdacsapata. Az OBI-es bajnokság 7. fordulójában nem Miroslav Bajin együttese az esélyes, már a tisztes helytállásért is nagyon meg kell majd küzdeniük a világsztárokkal felálló hazaiak ellen.

Nincsenek könnyű helyzetben a debreceni pólósok, ugyanis a tabellát veretlenül vezető OSC és a harmadik Miskolc után ezúttal a Bajnokok Ligájában érdekelt Szolnokhoz látogatnak. A Dózsában gyakorlatilag minden poszton két klasszis játékos szerepel, nagyon nehéz dolguk lesz a hajdúságiaknak, ha meg akarják szorongatni Nagy Viktorékat.

-Az OSC-n kívül a Szolnok a csoportunk legerősebb ellenfele, nagyon jó centereik és lövőik vannak. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, de természetesen nem fehér zászlóval érkezünk majd, az első perctől kezdve nekik fogunk esni, mutassák meg, hogy jobbak nálunk. –mondta a szerdai mérkőzésről Fejős Róbert.

A Szolnok a legutóbbi fordulóban idegenben győzte le a – debrecenieket egy héten belül háromszor is megverő -Miskolcot, nem meglepetés tehát, hogy jelenleg 5-1-es mérleggel a második helyen állnak a csoportban. Egyedül az OSC-vel gyűlt meg eddig a bajuk a szezonban, a fővárosiak a legjobb nyolc között kiejtették a őket a kupából, a bajnokságban pedig Szolnokon is nyerni tudtak.

-Az elmúlt hetekben egy új védekezést gyakoroltunk, ami sajnos az OSC ellen még hagyott némi kívánni valót maga után, a Szolnok ellen az lehet az egyik feladatunk, hogy pontosítsunk rajta, és még jobban elsajátítsuk. Mélyebb a keretük a miénknél, de ha az erősségeinket ki tudjuk használni ellenük, akkor lehet esélyünk egy jó mérkőzésre. Szombaton egy rangadó vár ránk a Tatabánya ellen, nem mindegy, hogy milyen hangulatban készülhetünk erre a nagyon fontos meccsre. –zárta szavait a center.

 

Forrás: dvse.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: