VV Vivi terhes – Sokan támadják

VV Vivi bejelentette, hogy terhes, a kép alatt pedig a gratuláló kommentek mellett számos rosszindulatú írás is olvasható. 

VV Vivi nagy bejelentést tett ma Instagram-oldalán: a 19 éves lány egy ultrahangfotóval és néhány rózsaszín babaruhával tudatta, hogy várandós. Sokan gratuláltak neki, azonban rengetegen hagytak rosszindulatú megjegyzéseket a fotó alatt. Többen arról érdeklődtek, hogy biztos-e az apa kilétében, mások pedig fiatalnak és éretlennek vélik még Vivit az anyaságra.

Majd nagyobb korában szégyenkezni fog miattad, hogy te 18 evesen miket műveltél le a villában, és ami egyszer fölkerül a netre, azt nem fogod tudni onnan soha leszedni. Én nem vagyok irigy, se utálkozó, nincs is mire irigynek lennem, nem lennék egy kiélt nőszemély. Én egyedül a kisbabát sajnálom, hogy majd mit kell neki átélnie

– írta az egyik kommentelő


Radics vagy a Krisztián az apa?

– tette fel a kérdést egy másik.


Nem hiszem, hogy neked kéne még gyerek. Elsőnek meg kéne komolyodnod, nem mutogatni magad stb. és csak utána belevágni. Szerintem a gyermeked nem ilyen anyukat szeretne.

– írta le a véleményét egy harmadik hozzászóló.


A csajnak se érettségije, se munkája. A palijának sem. Az a gyerek kb. olyan lesz, mint valami kiskutya vagy egy új pót. Lájkgyüjtő eszköz az instán

– foglalta össze egy negyedik kommentelő, szerinte milyen helyzetbe érkezik a baba. 

Forrás: https://www.life.hu

Hirdetés


%d blogger ezt szereti: